Komentari na vest

Ajaks ponovo vozi četvrtom brzinom: Početak je marta, a Dušan Tadić ima 20 asistencija (VIDEO)

F

Faust

pre oko 1 godinu

Tadic je klasa za ove klubove po holandskim selima ali veliku ozbiljnu utakmicu nije dobro odigrao još od onog dvomeča sa Realom, što je ujedno bio i vrhunac njegove karijere. Sa reprezentacijim onako toplo hladno u zadnje vreme, mada je i dalje naš najbolji kreativac.
I

Inspektor

pre oko 1 godinu

Gde je ona budaletina, Snajder da nam objasni kako Dusan nema pojma.
N

Nikola44

pre oko 1 godinu

Aj malo smanjite dozivljaj. Holandska liga je amatersko takmicenje. Niko ozbiljan tamo ne igra.
G

Gostun

pre oko 1 godinu

Fudbal si počeo da pratiš kad? Prekjuče?
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Francuska nije ništa jača pa ne vidim da neko tamo prebaci 10-15 u sezoni.
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Dušan Tadic je trenutno 8 igrač sa najviše asitencija u istoriji fudbala,od aktivnih igrača se trenutno juri sa De Brujneom,Suarezom, Milerom I Di Marijom I sigurno će biti u top 10. Ispred njega su 7 velikih imena fudbala koja su nedostižna za sve, osim De Brujnea, jer ostali imaju približno godina kao Tadic. Ako sledeću sezonu odigra sa 20 I više asitencija imaće preko 280. Teško da će iko skoro da ga izbaci iz top 10.

igor88lj@gmail.com

pre oko 1 godinu

Jesi normalan pola junajteda je doslo iz holandske lige.
N

Nikola44@igor88lj@gmail.com |

pre oko 1 godinu

Bravo!!! Akcenat je na DOSLO. Znaci nisu vise u holandskoj ligi. Jer to je razvojna liga. A ne ozbiljna takmicarska liga gde igraju najbolji. U toj ligi su igrali i Ronaldo zuba i Luis Suarez i Klarens Sedorf i Klajvert. Ali kad su imali 18-19 godina. Tamo ozbiljan kvalitet ne provodi svoju karijeru.Odatle odlaze najbolji jer je to drugorazredno takmicenje. mozda malo jace od nase Ling Long ligice.
Л

Лазар

pre oko 1 godinu

Кад би САМО двојица репрезентативаца играла за Србију као што играју у клубовима, редовно би играли бар полуфинала првенстава
l

lol12

pre oko 1 godinu

Ma kako da me ne bi.Svi igraju po vrhunskim klubovima,ne znas dal je jaci Ajax,Fulam,Juve,Fiorentina,Torino...Sve sami najjaci klubovi sveta.Ostale necu ni da nabrojim,sramota.Vidis koliko nam igraca igra nokaut fazu LS i sve ti jasno gde nam je mesto na fudbalskoj mapi kad je reprezentacija u pitanju