Komentari na vest

Ajde, sinovi, ponovite ovo ako možete (VIDEO)

G

G.O.A.T Pele

pre preko 1 godinu

Čovek je bez premca najveći svih vremena. Ne znam kako je nekome i došlo u glavu da izjednačava ovog genija fudbalske igre sa bilo kim drugim. Prosto Pele je fudbal i fudbal je Pele. I to je tako.
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Za mene je Maradona broj 1. I kao fudbaler i kao covek humanistickih uverenja koji nikada nije bio deo establismenta.
B

Bora iz Bora

pre preko 1 godinu

Po cemu? Do juce je Maradona bio najveci, sad je Pele, pa ce biti Gaskojn, Bekenbauer, pa Rumenige, Boniek, Papen, Kantona, za 20-ak godina Zidan, Desam, Koku, Overmars, Klajvert, pa onda za 30-ak godina, za mene fudbaleri novije generacije Drogba, Runi, Lampard, Dzerard, Skols, Rosicki, Rivaldo, Toti... Smesno je zaista, to "najveci" prebacivati sa fudbalera na fudbalera. Onima sa imalo mozga, bice jasno zasto sam Gaskojna prvog naveo.
L

Logitech

pre preko 1 godinu

Za mene je Mesi najveci sada, a bice i onda kad napusti ovaj svet.
V

Vava

pre preko 1 godinu

Prvi Mundijal koji je prenosila televizija bio je onaj u Švajcarskoj 1954. a ne onaj u Švedskoj.
T

Tite

pre preko 1 godinu

Pele je osvojio 3 od 4 mundijala. Endrika uporedjuju sa Peleom imaju istu visinu 173cm i obojica su svoje prve golove postizali sa 16 god jer su mega talenti. Pele je vec sa 17 osvojio sp u cetvrtfinalu dao gol, u polufinalu 3 a u finalu 2 gola u 3 najvaznije tekme postigao je 6 golova sto je 200% od mogucih 100%.Osim sto je osvojio 3 puta svetsko sa Brazilom osvojio je i 2 svetska za klubove sa Santosom a tada nisu bili transferi kao danas dakle u svakom klubu su igrali igraci iz zemlje iz koje dolazi klub. Tkd bih rekao Pele je 5 puta bio svetski prvak.U Finalima svetskog 2 tekme 3 gola i 2 asistencije. U finalima svetskog za klubove 3 tekme 7 golova. Sta reci za Pelea ispred svog vremena ne sumnjivo najveci ikada jer samo je on mogao da osvoji 3 svetska niko ni pre ni posle njega. Ronaldo Brazilac i Mbappe su prvo osvojili a drugo izgubili finale ali je posle Ronaldo opet osvojio, Messi i Maradona su obojica izgubili i pobedili u finalima. Zidan je jedno osvojio a drugo izgubio finale. Endrikov zadatak je da zajedno sa Vinijem i Rodrigom vrati Brazilu slavu popne na vrh i da im Pele pomogne sa nebesa isto kao i Maradona Argentini. Ko je vernik razumece andjeli i legende pomocice Brazilu da ponovo osvoji svetsko i to u istoj zemlji u kojoj su osvojili svetsko 1994 e sad i 2026 opet. I to titula nakon 24 god pa doslo je vreme. Brazil 2026 Alison-Liverpul, Tobias-Real, Militao-Real, Markinjos-PSZ, Arana-Mineiro, Kazemiro-Junajted,Santos-Celsi,Paqueta-Vest Hem, Rodrigo-Real, Vinisius-Real i Endrik-Real. I da ih trenira ili ne Zidan svakako ko god bice bolji nego Tite i vratice slavu Brazilu taj trener uz Endrika ubedjen sam i uz Boziju i Peleovu pomoc. Pele Legends never die. 🙏