Silva, Kostić i sportski direktor Kreše (@Reuters)
Silva, Kostić i sportski direktor Kreše (@Reuters)

Ajntraht se miri s gubitkom Silve i Kostića: Ponekad razvoj igrača nadmaši razvoj kluba

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.06.21. | 13:04

Sportski direktor tima iz Frankfurta sprema prodaju najboljih igrača...

Ajntraht nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona. U finišu sezone tim iz Frankfurta nanizao je nekoliko veoma loših rezuzltata i praktično se samoubio. Manje zbog te činjenice, a više zbog zasićenja najboljih igrača i odlaska trenera Adija Hitera, očekuje se da nemački bundesligaš tokom leta naparavi značajne promene u igračkom kadru.

Sinoć smo pisali o mogućnosti da Andre Silva ode u Mančester Siti. Najbolji strelac Ajntrahta iza sebe ima sezonu života (28 golova) i normalno je da to želi da naplati (traži ga navodno i Atletiko Madrid), a na izlaznim vratima je i naš Filip Kostić.

Izabrane vesti

O dvojici najtraženijih igrača tima iz Frankfurta govorio je novi sportski direktor Markus Kreše i tom prilikom indirektno potvrdio da postoji velika verovatnoća da tandem napusti klub.

"Da, takva mogućnost postoji. Razgovarao sam sa njihovim agentima, razmenili smo ideje, upoznali jedni druge sa stanovištima na kojima se trenutno nalazimo. Naučio sam da u takvim situacijama ne treba vršiti pristisak. Morate da sednete i da pričate, da vidite da li je došlo vreme za sledeći korak. Ključno za nas jeste da smo spremni za svaku varijantu. Ponekad razvoj igrača nadmaši razvoj kluba, to se događa", naveo je Kreše.


tagovi

Andre SilvaFilip Kostićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara