Milan Makarić (©Starsport)
Milan Makarić (©Starsport)

Ako neće Aleksandar Serlot, onda Milan Makarić?

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.06.21. | 10:55

Turski mediji doduše nisu najpouzdaniji…

Čak 25 golova u Superligi i očekivano dosta interesovanja za Milana Makarića, prošle sezone najboljeg strelca šampionata Srbije. Međutim, konkretne ponude još čekaju, pa i iz Turske, pošto tamošnji mediji pišu da se Trabzon namerio na 25-godišnjeg napadača surduličkog Radnika.

Istina, turski mediji baš i nisu najpouzdaniji izvor informacija, ali mnogi navode da je Makarić plan B uprave Trabzona. Prvi pik je Aleksander Serlot, koji je blistao na pozajmici u Trabzonu pre no što se vratio u Kristal Palas i zatim otišao u Lajpcig.

Izabrane vesti

U Nemačkoj se međutim nije proslavio, postigao je samo pet golova u Bundesligi, pa bi Lajpcig verovatno pristao da ga proda. Pitanje je samo za koliku cenu. Platio ga je 20.000.000 evra, Trabzon nema te pare, njima je rekordan transfer Mađid Varis, plaćen 6.900.000 evra još u sezoni 2014/2015.

Ostaje dakle pitanje pozajmice, a ako ne – Milan Makarić, bar ako je za verovati turskim medijima. Napadač će Trabzonu svakako biti potreban, jer se očekuje odlazak Kejleba Ekubana i Đaninija. Prvi je u prvenstvu Turske dao 10, drugi osam golova.

Čeka se da u Surdulicu stigne konkretna ponuda. Za sada je nema.


tagovi

Milan Makarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara