Ako ste mlad štoper i umete da igrate u 3-5-2 formaciji, javite se Spartaku iz Varne

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.07.20. | 18:38

Oglas osvanuo na Fejsbuku

Ko kaže da su društvene mreže samo beskorisna zabava koja stvara zavisnost? Umeju da budu i te kako korisne, ako se upotrebljavaju na pravi način.

Evo, Spartak iz Varne, bugarski fudbalski klub iz treće lige, preko fejsbuka traži novog štopera za narednu sezonu! Trener ekipe Kirijakos Georgiju objavio je na svom profilu oglas za fudbalera koji bi pojačao defanzivnu liniju u novoj sezoni.

Izabrane vesti

Spartak je ove sezone ispao iz druge u treću ligu, ali po rečima trenera došlo je do promene uprave i sada se dosta ambiciozno kreće u novi poduhvat. Što se baš i ne bi zaključilo zbog oglasa na fejsbuku, ali da ne sitničarimo...

Spartak iz Varne traži mladog centralnog defanzivca koji ume da igra u formaciji 3-5-2 i ima pasoš iz zemlje Evropske unije. Nudimo probni period, tokom kojeg će igraču biti plaćeni smeštaj i hrana“, napisao je trener Georgiju.

Srećni „dobitnik“ imaće po ugovoru platu između 400 i 500 evra i plaćen stan, dodao je šef struke Spartaka.

On je u postu dodao i da je stručni štab zacrtao kao cilj ekspresni povratak u profesionalni nivo takmičenja.

Zadatak koji smo moj i tim i ja postavili za naredne dve sezone je da vratimo Spartak u profesionalni rang takmičenja. Naš cilj je plasman u Prvu ligu i izlazak na evropsku scenu. Nismo samo postavili visoke ciljeve, nego smo i napravili strategiju kako da ih ostvarimo“, objasnio je Georgiju.

A, trener je postavio i mejl na koji zainteresovani igrači mogu da šalju svoje biografije...


tagovi

Bugarskafudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara