Alaba i dalje na poštedi, sve manje šanse da zaigra protiv Sitija

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.05.22. | 14:28

Bio bi to ogroman hendikep za Madriđane...

Sa Kazemirom je sve u redu i on će sigurno biti spreman za revanš sa Mančester Sitijem u sredu. Međutim ono što brine Karla Ančelotija i Realove navijače jeste stanje Davida Alabe. Austrijanac je jedan od najvažnijih igrača madridskog kluba, doživeo je povredu na Etihadu, zbog čega je napustio igru nakon prvih 45 minuta, a dva dana pre nego što će biti rešeno pitanje putnika u veliko finale Alaba je i dalje na poštedi.

Pritom, kako navode madridski listovi, "žuti alarm upozorenja sada već polako postaje narandžasti".

Izabrane vesti

Pouzdani univerzalac kog Ančeloti uglavnom koristi na štoperskoj poziciji pojavio se tokom prepodneva u Valdebebasu, ali nije radio sa ekipom, već sa fizioterapeutima u zatvorenom.

Otuda opravdana bojazan da neće stići da se potpuno oporavi do srede uveče, a to bi onda značilo izostanak iz startnih 11.

Sa timom danas nisu trenirali još Geret Bejl i Eden Azar. Njih dvojica sigurno neće biti u konkurenciji za meč protiv Mančester Sitija.

Tako će Real minimalni zaostatak sa Ostrva pokušati da nadomesti bez dvojice najskupljih igrača u istoriji kluba i vrlo moguće bez najvećeg pojačanja proteklog leta?!


tagovi

David Alaba

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara