Komentari na vest

Alegri se vadi na neiskustvo: Na pravom smo putu, ovo je najmlađi tim Juventusa u istoriji

F

FM

pre 2 meseca

Ovo sto Alegri radi sa Juventusom je i iznad mogucnosti ovakvog limitiranog tiima, prepun skartova, precenjenih igraca i "talenata" .
M

Mmnnss

pre 2 meseca

Jedini limitiran u juventusu je alegri..juve ima fini kostur momcadi,dosta vrhunskih igraca-reprezentativaca,dosta vunderkida..jedino sta tamo ne valja je alegri..najbolje rezultate je imao kad mu je conte ostavio sredjen juventus.on kao trener jednostavno ne zna kako da unapredi ograce,kako da razvije talente..dugo sam ga cijenio,jel je usprkos losoj igri uvijek imao rezultat,al taj rezultat je poceo izostajati nakon poraza od intera.sto govori jos jednu stvar,da je alegri los psiholog i da nezna kako da digne momcad
G

Grrrrr

pre 2 meseca

Dobro je što se Napoli vratio u trku za LS. Ako vezu dve-tri pobede imaju velike šanse. A Alegri se čovek vadi,i na klupi je samo zato što ima ogromni ugovor koji Juče ne bi da plaća plus novog trenera.
l

lazeta

pre 2 meseca

falio mnogo Rabiot, na leto mora 200+M ako zele da pariraju Interu
P

Piolista

pre 2 meseca

Sledeće sezone ćete samo moći da gledate još jači Milan i Inter kako se bore za skudeto.
b

breskvica

pre 2 meseca

Italijanski Piksi. Nadobudan, arogantan, ocajan trener, pre par meseci obrusi "Ne pada mi na pamet da menjam taktiku" i ako ih ta ista celo vreme unistava. .. Samo fali da odvali "izgubili smo ali nismo porazeni" i eto ga identicni Pikseto.
N

Nikad gori Napoli

pre 2 meseca

Razvali u igri Juventus... Na pravom smo putu.