Mozzart Prognozzer
Mozzart Prognozzer

Aleksandar je dobio iPhone 13, Zdravko RedMi NOTE 10, šta ti čekaš?

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.10.21. | 10:25

Počelo je četvrto kolo Prognozzera

Treće kolo Mozzart Prognozzera, u kojem smo „gađali“ rezultate na mečevima reprezentacija, bilo je veoma berićetno za Zdravka, koji se takmiči pod korisničkim imenom „tarantina“ - on je sakupio 193 poena, najviše zbog toga što je pogodio tri tačna rezultata (Nemačka - Rumunija 2:1, Kolumbija - Brazil 0:0 i Portugalija - Luksemburg 5:0), i dobio RedMi Note 10 PRO, uz bonus za igru u iznosu od 5.000 dinara.

Evo prvih 10 na tabeli 3. kola…

Izabrane vesti

A Aleksandar, koji igra pod korisničkim imenom „Profimaximus“, završio je 3. kolo na 187. mestu, ali je nagrađen najnovijim Apple-ovim telefonom iPhone 13 PRO 128 GB! Kako? Tako što je pogodio tačne rezultate na mečevima Srbije (Luksemburg 1:0, Azerbejdžan 3:1). I nije bio jedini: još šest takmičara imalo je isti učinak na utakmicama Orlova, ali je Aleksandar od svih njih bio najbolje plasiran na tabeli trećeg kola, i ostvario je pravo da dobije sjajnu nagradu! Ostalih šest, Mozzart će nagraditi utešnim nagradama.

Mozzart Prognozzer se nastavlja - do subote u 15.55, kada počinje meč Kolubara - Zvezda, možete ostaviti svoje prognozze za 4. kolo, i uključiti se u trku za vredne nagrade.

Kada je ukupni plasman u pitanju, na čelu je korisnik „Rajko 25“ sa 417 bodova, zarađenih što dobrim tipovanjem, što pametnim korišćenjem džokera, ali s obzirom na ukupnih 12 kola, nije kasno da se priključite i budete u konkurenciji za osvajanje telefona, trotineta, pametnog sata… kao i brojnih bonusa za igru.

Prognozziraj odmah!


tagovi

Prognozzer

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan
Barselona
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara