Aleksandar Stanković (Printscreen)
Aleksandar Stanković (Printscreen)

Aleksandar krenuo očevim stopama: Najmlađi Stanković potpisao višegodišnji ugovor sa Interom

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.09.23. | 22:02

Iako je tek u avgustu napunio 18 godina, talentovani vezista več je nekoliko puta dobijao poziv Simonea Inzagija za utakmice prvog tima

Dejan Stanković je ostavio dubok trag na Đuzepe Meaci, a na početku istog puta je i njegov najmlađi sin Aleksandar. Talentovani defanzivni vezista još nije debitovao za prvi tim Intera, ali čelnici milanskog kluba i te kako računaju na njega, što potvrđuje najnovija informacija iz tabora Nerazura.

Naime, Aleksandar Stanković je potpisao novi dugogodišnji ugovor sa Interom, saopšteno je na zvaničnom sajtu aktuelnog lidera Serije A.

Izabrane vesti

Stanković je važan šraf i ujedno kapiten Interovog Primavera tima, koji sa klupe vodi još jedna legenda Nerazura Kristijan Kivu, ali je istovremeno dobijao i poziv Simonea Inzagija za mečeve prvog tima. Zapravo, Stanković se i prošle sezone 11 puta našao na klupi seniorske ekipe, između ostalog i u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Milana, a u aktuelnoj sezoni još četiri puta se našao u protokolu za utakmice Serije A, protiv Monce, Kaljarija, Empolija i ove srede protiv Sasuola.

Međutim, priliku još nije dobio, mada treba istraći da je tek u avgustu postao punoletan. Vreme i te kako radi za njega i čini se da je pitanje kada će debitovati za prvi tim Intera.

Podsetimo, pored Aleksandra, član Intera je i njegov tri godine stariji brat Filip, koji je ovog leta otišao na pozajmicu u Sampdoriju gde je branio na svakoj od uvodnih sedam utakmica Serije B. On je u pripremnom periodu branio na prijateljskim utakmicama protiv Pari Sen Žermena, Al Nasra i Pergoletezea, ali je procenjeno da bi bolje bilo da privremeno napusti Đuzepe Meacu i ode u klub u kojem će imati standardnu minutažu.



tagovi

Aleksandar StankovićInter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara