Aleksandar Linta (©Starsport)
Aleksandar Linta (©Starsport)

Aleksandar Linta pronašao posao posle dve nedelje: Surdulica nije prijala, možda hoće Novi Sad?

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.08.22. | 09:09

Doskorašnji trener Radnika preuzeće brigu o ekipi Mladost GAT

Dvojica trenera već su, kako se to nekad govorilo, morala po radnju knjižicu, ali jedan je na birou za nezaposlene proveo samo dve nedelje. Aleksandar Linta je, saznaje Mozzart Sport, tačno 14 dana nakon što se rastao sa Radnikom na korak od preuzimanja ekipe Mladost GAT.

Šansu da se zaposli u Novom Sadu obezbedio mu je kolega Branko Žigić, koji je kasno sinoć otišao sa klupe Mladosti nakon što je ekipa u prva četiri kola osvojila četiri boda, pride savladavši baš Radnik usred Surdulice. Igrala je nerešeno na gostovanju kod Voždovca, a kod kuće izgubila od ipak favorizovanih rivala kakvi su Vojvodina i Čukarički. Reklo bi se i ne toliko loš početak sezone?

Izabrane vesti

S druge strane, Radnik je zakucan na dnu tabele Mozzart Bet Superlige, pošto je u prva četiri kola igrao nerešeno samo sa Radničkim iz Kragujevca, a izgubio od Mladosti, Spartaka i Crvene zvezde. Posle ta četiri susreta Surduličani imaju gol razliku 1:10, ali i ona je prvenstveno posledica debakla u sudaru sa Zvezdom (0:6).

Linta je dakle na pragu novog angažmana, čeka se Žigićev potez. Obojica inače u Srbiji važe za stručnjake koji forsiraju otvoren fudbal.



tagovi

Aleksandar Linta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara