Aleksandar Miljković trenira sa Partizanom: Da li je na pomolu povratak?

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.10.18. | 13:00

Ili samo održavanje ritma?

Pre dva meseca, kad je početkom avgusta preuzeo komandnu palicu od Miroslava Đukića, u vesti o premijernom treningu Zorana Mirkovića u „Zemunelu“ pažnju je privukla i informacija da su se istovremenu na jednom od terena Partizanovog sportskog centra pojavili Marko Jovanović i Aleksandar Miljković, tada u opremi Teleoptika, kako bi zajedno sa članom Prve lige Srbije održavali formu do pronalaska novog kluba.

Štoper Jovanović je u tome uspeo, pošto se vratio u Voždovac, dok je njegov saborac iz vremena kad je izboren plasman u Ligu šampiona opremu Optičara zamenio za crno-belu koju je nosio od 2008. do 2013. Možda samo tokom pauze, u kojoj je osvajač Kupa Srbije ličen pomoći devetorice fudbalera u raznim reprezentativnim selekcijama, a – ko zna – možda i trajno, ako se u Humskoj odluče da 28-godišnjem desnom beku, po potrebi i štoperu, pruže još jednu šansu. Kad je već slobodan igrač...

Izabrane vesti

Podsećamo, Mirković je iz mlađih kategorija ili Teleoptika u prvi tim prekomandovao Aleksu Jankovića (2000. godište), Slobodana Stanojlovića (2001), Nikolu Štulića (2001), golmana Jovana Trnića (1996) i Filipa Stevanovića (2002).

A treninzima se, posle skoro mesec dana pauze, vratio Zlatan Šehović, pa će levi bek konkurisati za gostovanje Spartaku, u Kuli, u nedelju 21. oktobra.

FOTO: FK Partizan


tagovi

Aleksandar Miljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara