Aleksandar Nedović (©fkbudućnost)
Aleksandar Nedović (©fkbudućnost)

Aleksandar Nedović novi trener podgoričke Budućnosti

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.08.21. | 15:53

Nekadašnji igrač Partizana preuzeo plavo-bele

Nova sezona za Budućnost je počela – katastrofalno. Nakon ubedljivo osvojene titule usledio je debakl na evropskoj sceni, pa je smenjen trener Mladen Milinković, a na njegovo mesto danas je postavljen Aleksandar Nedović.

Nekadašnji fudbaler Budućnosti i Partizana gradio je trenersku karijeru u crnogorskim klubovima, poslednji angažman je imao u Iskri iz Danilovgrada, gde je tri sezone vodio tim i doveo ga do istorijskog izlaska na evropsku scenu.

Izabrane vesti

Od danas Nedović će biti na klupi najvećeg crnogorskog kluba.

Emocije rade baš dobro ovih dana, srećan sam i ponosan. Znam gde sam došao, prošlo je 20 godina od kada sam se otišao kao igrač, a kao igrač sam napravio određene rezultate i otišao iz kluba na pravi način. Najbitnija stvar je što dolazim u pravom trenutku - u najboljim trenerskim godinama. Nisam došao da treniram sebe na Budućnosti, nego da treniram Budućnost. Mislim da sam tokom prethodnih devet godina skupio iskustva, napravio rezultate i u proizvodnji mladih igrača, osvajanja trofeja, borbe za opstanak sa mladim timom... Prošao sam dosta i mislim došao kao oblikovan trener u naš najveći, a moj najmiliji klub“, rekao je Nedović na promociji.

Budućnost je u prvom kolu novog crnogorskog prvenstva remizirala kod kuće sa Mornarom (1:1).


tagovi

Budućnost PodgoricaCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara