Aleksandar Veselinović: Da nam je neko ponudio bod protiv Partizana – ne bismo prihvatili

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.10.19. | 18:03

Pokazali smo zajedništvo i energiju, ono što je nedostajalo crno-belima, poručuje trener Čukaričkog

Ako pitate ljude iz Čukaričkog ništa vanredno se nije desilo na Banovom brdu. Belo-beli su savladali Partizan i kako sami kažu možda za neke druge priredili iznenađenje, ali što se njih samih tiče samo su ispunili očekivanja.

Šef struke Aleksandar Veselinović nedvosmisleno ističe kako je opredeljnje druoplasiranog tima superligaške table bilo da uzme meru srpskog predstavniku u Ligi Evrope.
"Vaspitavan sam kroz fudbal da budem posvećen golu. Zato, ne znam da li je neko bio iznenađen, ali formacija Čukaričkog je bila najofanzivnija koju smo mogli da izvedemo. Ne bih da delujem bahato ili arogantnio, međutim, da nam je neko pre meča ponudio bod ne bismo bili zadovoljni, jer nam je orijentacija od prvog minuta bila da pobedimo. Svaki tim ima mane, pokazala je analiza da ih poseduje i Partizan, mi smo ih samo iskoristili. Trijumf je zaslužen i čist, isto kao i 32 boda, koja smo osvojili dosad. Od 10. avgusta smo bez poraza, što kazuje kakav je ovo tim. Okrećemo se narednom rivalu, a možda će gostovanje Mačvi u Šapcu da bude još teže od ove utakmice", pojasnio je Veselinović.

Izabrane vesti

Uz čestitke igračijma na pobedi, osetio je potrebu da naglasi značaj svog uspeha:
"Partizan igra izvanredno, veliko hvala za sve što je učinio, za način kako nas predstavlja u Evropi, želim mu da prezimi i ostvari ambicije, ali... Večeras je Čukarički pokazao kvalitete koji su crno-belima nedostajali, a to su zajedništvo i energija".

U zaključku, još jednom je pohvalio belo-crne za odnos prema obavezama.
"Malo smo vremena imali da se spremimo posle gostovanja Inđiji, samo jedan trening za pripremu ovog duela, ali kad radite sa momcima koji su skoncentrisani onda je to dovoljno da ugrozite Partizan. Prvo poluvreme smo odigrali na odličnom, evropskom, nivou, u drugom su gosti dominirali, mi čekali šansu i na kraju smo nagrašeni za fantastičnu borbenost", zaključio je Aleksandar Veselinović.

Prvotimac Čukaričkog, Veljko Birmančević ocenio je da je domaćin osvojio tri velika boda, ali nije hteo da pridaje važnost činjenici da je za rivala imao klub u kome je igrački ponikao, a koji ga je letos prodao Brđanima.
"Kad igrate protiv bilo kog velikog kluba motiv je ogorman. Nisam bio specijalno motivisan zato što je preko puta Partiuzan, jer imam 21 godinu, nisam više dete, nemam pravo da biram utakmice koje ću da igram, već svakoj pristupam jednako", dodao je Birmančević.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara