Aleksić fenomenalnim makazicama ukrasio pobedu Bašakšehira (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.01.21. | 19:01

Srbin raspoložen u duelu sa drugoligašem u okviru osmine finala Kupa Turske (5:1)

Bašakšehir se pobedom nad Tuzlasporom (5:1) plasirao u četvrtfinale Kupa Turske, a zapažen učinak u trijumfu gostiju imao je Danijel Aleksić koji je zabeležio asistenciju i veoma atraktivan pogodak.

Srpski ofanzivac se u 8. minutu posle munjevitog prodora i duplog pasa našao oči u oči sa golmanom domaćina i nesebično prosledio loptu za Dembu Ba koji je rutinski pretočio sjajan napad u vođstvo.

Izabrane vesti

Radost Bahčešehira trajala je do 34. minuta kad je Vedat Bora iskoristio konfuziju u odbrani rivala i lako zatresao nebranjenu mrežu.

Nada drugoligaša raspršena je samo osam minuta kasnije kad je Demba Ba uputio udarac, a Konuk promenio pravac lopte i prevario svog golmana, te je Bašakšehir na odmor otišao sa golom prednosti.

Sve dileme fenomenalnom majstorijom otklonio je Danijel Aleksić u 73. minutu. Ofanzivac je grudima primirio loptu, okrenut od gola rivala, makazicama, veoma atraktivno matirao golmana Tuzlaspora.

Dva gola zaostatka u potpunosti su slomila domaćina koji je do kraja utakmice kapitulirao još dva puta. Tagir je u 79. minutu postigao pogodak za 4:1, a konačni rezultat sa bele tačke postavio je Kaveči u 89. minutu.



tagovi

Danijel AleksićDemba BaKup Turske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara