(©Starsport)
(©Starsport)

Alen Stevanović otišao u Indiju

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.07.23. | 14:07

IMT u eliti bez prve zvezde tima

Dao je Alen Stevanović veliki doprinos IMT-ovom istorijskom plasmanu u Mozzart Bet Superligi Srbije, ali neće biti tu da ponese dres Traktorista u eliti.

Nekadašnji reprezentativac Srbije odlučio je da karijeru ponovo nastavi u inostranstvu i to je izbor pao na – Indiju. Novi Stevanovićev klub je Džamšedpur iz istoimenog grada, sa kojim je potpisao ugovor na dve godine. Njegov novi klub je prethodnu sezonu u ligi završio na pretposlednjem mestu.

Izabrane vesti

Već je Alen predstavljen u novom klubu, a navijači mnogo očekuju od njega s obzirom na to da je bio član Intera iz Milana i da ga je trenirao Žoze Murinjo.

Za mene je čast što sam postao član Džamšedputa. Čuo sam mnogo toga o klubu i navijačima i uzbuđen sam što sam najzad došao u ovaj grad da igram. Verujem da uz njihovu podršku možemo da se vratimo u vrh tabele“, poručio je Stevanović za klupski sajt.

Novi trener biće MU Englez Skot Kuper, koji nikada nije igrao fudbal, a celu karijeru kao šef struke gradio je na egzotičnim destinacijama kakve su Tajland, Indonezija, Filipini i sada Indija.

Alen Stevanović je igrao u mlađim kategorijama Radničkog iz Obrenovca, Intera iz Milana, potom je nastupao za Torino, Toronto, Palermo, Bari, Speciju, da bi u avgustu 2015. došao u Partizan, u kojem se zadržao dve i po godine. Iz Humske je otišao u japanski Šonan, onda je branio boje poljske Visle Plock, bugarskog Carskog sela, a onda ga je put odveo u IMT, za koji je prošle sezone odigrao 25 utakmica, postigao tri, a asistirao za devet golova.



tagovi

Alen StevanovićIMTMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara