Stevanović iz vremena u Partizanu (© MN Press)
Stevanović iz vremena u Partizanu (© MN Press)

Alen Stevanović se vratio u srpski fudbal: Igraće u Prvoj ligi

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.01.22. | 17:17

Bivši član Partizana potpisao za IMT

Najzvučnije ime u Prvoj ligi Srbije. Nekad u Seriji A, kasnije u sastavu Partizana poslednji put kad su crno-beli osvojili titulu, a do leta u dresu IMT-a. Ambiciozni klub sa Novog Beograda promovisao je tokom ponedeljka bivšeg reprezentativca Srbije u pojačanje koje bi trebalo da garantuje pomak sa sedmog mesta na kome je ekipa Bojana Krulja završila prvi deo sezone.

Stevanović je ugovor potpisao kao slobodan igrač, jer je završetkom 2021. završio epizodu u Bugarskoj, gde je u dresu Carksog Sela jesenas postigao samo jedan gol na 17 utakmica.

Izabrane vesti

Želimo Stevanoviću dosta uspeha i pogodaka u dresu našeg kluba, kao i nastavak sezone bez povreda“, objavili su Traktoristi, aludirajući na činjenicu da je u bliskoj prošlosti često bio odsutan sa terena zbog različitih zdravstvenih razloga.

Alen Stevanović je karijeru počeo u obrenovačkom Radničkom, u tinejdžerskom dobu se otisnuo u Italiju, gde je igrao za mladi tim Intera (jedan meč za seniore Nerazura), kasnije bio član Torina, koji ga je slao na pozajmice u Toronto, Palermo, Bari i Speciju, da bi posle dve sezone u Partizanu (gde je igrao najkonstantnije i doprineo osvajanju duple krune 2017) igrao u Japanu, Poljskoj i Bugarskoj, bez previše zapaženog učinka.

Sad je na novom početkom. U klubu koji će gledati da se domogne plej-ofa, eventualno iz prikrajka napadne plasman u Superligu. U tu svrhu je već angažovao napadača Đorđa Ivkovića iz Zlatibora, te doskorašnjeg golmana niškog Radnčkog, Milorada Kojića.



tagovi

Alen StevanovićZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara