Almerija odbila 16.000.000 evra od Hetafea za Sadika

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.06.21. | 16:44

Neće ni da čuju za manje od 20.000.000, kažu lokalni mediji

Gledaju u Humskoj 1 na svaki evro sad kad se zahuktava letnji prelazni rok, pošto nameravaju da potroše koliko god mogu da bi napravili ekipu sposobnu da se bori za titulu naredne sezone.

Zato bacaju sa crno-bele strane Topčiderskog brda povremeno i oko i uvo put Almerije, čekajući da vide šta će biti sa Umarom Sadikom, pošto bi njegova prodaja mogla da donese ozbiljan novac srpskom klubu.

Izabrane vesti

A, kada budu čuli poslednje informacije, mogli bi u Humskoj 1 da padnu na teme. Lokalni, ali ugledni list La Voz de Almerija objavio je informaciju da je španski drugoligaš za koji igra Sadik odbio prvu ponudu da ga proda. Stigla je od Hetafea, a bila je „teška“ 16.000.000 evra!

Kada bi Almerija danas prodala Nigerijca po toj sumi, Partizanu bi pripalo 40 odsto, odnosno 6.400.000 evra. To bi bila veća suma nego što je dobio za direktne prodaje velikog broja svoja fudbalera poslednjih godina.

E sad, odluka crveno-beli da kažu „ne“ ima i dobru i lošu stranu za Partizan. Dobra je što Almerija ne pristaje da pusti Umara za manje od 20.000.000 evra, jer bi to značilo i veći priliv za beogradske crno-bele. Ono što je loše, niko na garantuje da će takva ponuda da stigne, a pritom Partizanu bi prijalo da ne čeka rasplet do kraja letnje pijace, jer mu je novac potreban da investira u svoja pojačanja.

Interesovanja za Sadika ima, pominje se i Sevilja, Valensija, klubovi iz Italije... Čini se da su jako male šanse da Nigerijac ostane i naredne sezone u Segundi. Čak 28 golova u prošloj sezoni za Almeriju i Partizan dolazi na naplatu.


tagovi

AlmerijaUmar SadikFK PartizanHetafe

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara