Komentari na vest

Almerija odbila 25.000.000 evra za Sadika

P

Pjer

pre preko 2 godine

Almerija neverujem da je prodala ikada igraca za vise od 3-4 miliona,tako da niti su dobili 25 miliona ponudu za ovaj budak pa je tako nisu mogli ni odbiti....to je istina a ko veruje u bajke ok...
D

Dujko

pre preko 2 godine

Almerija je prodala Nuneza u Benfiku za 24 milke....vidi se da slabije pratis fudbal :)
C

Coban

pre preko 2 godine

Uprava lopovi vec trljaju ruke. Bice veselje, dobre cice i koke... samo da se krade
G

Gost98765432

pre preko 2 godine

imam info proveren 100% da je za Sadika Bajern spremi 79 miliona ali su odbili. hoce 80
D

Dokolicar

pre preko 2 godine

Ma i da ga prodaju za 50.000.000 i da partizanu ide 99% od toga, opet ce kafe-kuvarica najmanje 3 meseca u godini da ceka platu i radi bez dinara...
Z

ZingaroBL

pre preko 2 godine

Najbolje da ga mijenjaju za Mbappea, kljuc za kljuc! :)
c

cirkus

pre preko 2 godine

Smejali se savi kada je pricao da vredi 15 miliona i da ga ispod te cifre ne daju.. Normalno da bi ga verovatno dali i za 10,11, ali si imao trenera koji ga jako ceni i hvali pored onoga sto je na terenu pokazivao, ali onda je dosao stanoje i zapoceo hajku na najvrednijeg igraca ekipe, i kako onda u smiraj prelaznog roka da klub odbija ponude, kada je svima jasno da ga trener ne zeli? Savo je bio poslednji bastion odbrane, stanoje i uprava su raskantali jako kvalitetan sastav, sve sto je otislo prodato ispod cene, mnogi prosecni igraci s jakim platama su ostali da igraju nikako i mlate pare, dovedeni novi prosecni da igraju nikako i namlate pare, asano pusten za dz... Slag na torti je kapitenska traka oko ruke vezare jojica, fujcina.
G

Gost200

pre preko 2 godine

Prva i osnovna stvar, svaki trener ima neku svoju zamisao, bilo i biće, neki igrači mu odgovaraju neki ne, za sistem, za ideju, za formaciju. Ja se ne slažem sa Stanojem po pitanju Sadika, medjutim reći da je Partizan sada krš tim i da Stanoje samo uništava Partizan jednostavno ne može da bude istinito. Argumentovano, Rikardo koji je zamena za Sadika je klasa i daleko golgeterski bolji špic, Menig odlično pojačanje kao zamena za Asana, Suma je vraćen u tim, Natho je ostao a osporavani Jojić koji jeste bio blagi užas godinu dana, sada je počeo da igra, gol Sočiju, asistencija protiv Santa Klare i juče odlična igra ne mogu da se stave pod tepih. Je l igra mladi Jović, je l povremeno igraju Terzić, Pavlović i Milovanović odnosno mladi igrači? Igraju. Je l se u prvenstvu ima 6/6, je l su se u evropi izbacili svi protivnici do grupne faze? Može objašnjenje šta u ovom trenutku nije kako treba ili ćemo samo da pričamo napamet i vrtimo jednu te istu ploču?
b

bg777

pre preko 2 godine

Rikardo izmislio fudbal za ovog sebicnjaka, decko ni da trci ne zna…
9

951357

pre preko 2 godine

Daj bre, ne prolupavajte se. Da je dobar, 25 miliona je nista za ozbiljnu ekipu. Ali nije, jer niko nece igraca koji se saplice o loptu i masi po 10 sansi po utakmici, a kamo li jos da da tolike pare za njega.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Svaki trener ima pravo na zamisao, ali ne i da provlaci kroz medije igrace redovno nerezonskim pljuvacinama, kao i da se sluzi neistinama u vise navrata. Rikardo je takodje sjajan spic, ubojitiji pred golom, iako ga obozavam smatram sadika boljim, ekipa nam je kanta i svedoci smo da se veci deo meca u evropi rikardo sam bori sa 2,3 defanzivca, totalno odsecen od saigraca, a sadik daleko od gola toliko je doprinosio, toliko problema stvarao, na mnogim mecevima i svim zivim derbijima je bivao izubijan od batina jer drugacije ne mogu da ga zaustave, na par meceva gde nije igrao se itekako osetio njegov izostanak.
d

dr.mr.terza

pre preko 2 godine

Pa sta??I zvezda odbila 1.2 miliona za babica
J

Janac

pre preko 2 godine

Počinjete opet
4

40%

pre preko 2 godine

Ide Partizanu!
G

GROBARIJUS

pre preko 2 godine

Ne Partizanu vec Vazuri bar pola..
9

951357

pre preko 2 godine

How yes no.
H

Hihon

pre preko 2 godine

Burek Degeneku vredi sam 2 miliona hahHah
q

qqqqq

pre preko 2 godine

Ode partizanov dug na 50 miliona. Izasao Aprov izvestaj.
H

Hahahhahaha

pre preko 2 godine

I da ode na 50 opet je manji od zvezdinog hahahah
1

12Denda

pre preko 2 godine

Okej ako APR izvestaj sada izlazi 0_0
A

APR

pre preko 2 godine

Izasao i za crvenu,svega 80 miliona knjigovodstveno 35 hehehe