Almerija: Sadik nije na prodaju, letos smo odbili sjajnu ponudu za njega

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.11.21. | 13:49

„Želimo promociju u Primeru, zato Umar ostaje“, poručuju iz kluba

Koplja nastavljaju da se lome oko Umara Sadika. Nekadašnji napadač Partizana je pre nekoliko dana pomenut i kao moguće „jeftino“ pojačanje Barselone u zimskom prelaznom roku, što svakako nije zvučalo baš kao najrealnija varijanta.

Isto kao i ona letos kada su Španci pisali da Sadikove igre prate skauti Bajerna. Kako god, u Partizanu i dalje sa pažnjom slušaju sve vesti o nigerijskom napadaču, jer čekaju ili 3.000.000 evra bonusa ako se Almerija izbori za promociju u Primeru ili 40 odsto od transfera ako crveno-beli prodaju Umara pre toga.

Izabrane vesti

Kako sada stvari stoje, veće su šanse da u Humsku stigne novac od Almerijine promocije u elitni rang, jer je generalni direktor kluba Mohamed El Asi poručio da Sadik sigurno neće biti prodat u januaru. Ko god da se javi da je zainteresovan za njega.

Mi želimo da se izborimo za promociju u Primeru i zato sigurno nećemo prodati Sadika na zimu. Poslednjeg dana prelaznog roka smo imali sjajnu ponudu za njega od jednog španskog kluba, ali nismo hteli da ga prodamo“, otkrio je El Asi.

Arapima u upravi Almerije se ne žuri sa prodajom najboljeg igrača, jer im novca ne fali. Nedostaje im jedino – rezultat. Plasman u Primeru. A, tim je sada na pravom putu da to ostvari.

Ako uspe, Almerija će u startu dobiti 60.000.000 evra, dok gazda Turki Al-Šeik najavljuje u tom slučaju i gradnju novog stadiona sa pet zvezdina.

Sponzori iz arapskog sveta nam omogućavaju da dovedemo pojačanja koja želimo. Lakše je igrati u prvoj nego u drugoj ligi, jer da bismo ostvarili naš cilj, promociju u viši rang, moramo da dobijemo bar 25 utakmica. Ako uspemo da izborimo plasman u Primeru, sigurno se nećemo odmah vratiti nazad. Plan je da ostanemo i da posle toga krenemo u borbu za Evropu. Na dobrom smo putu. To nam govori i budžet, jer smo od 9.000.000 evra u početku došli do sadašnjih 40.000.000 evra“, objasnio je El Asi.


tagovi

AlmerijaUmar Sadiksegunda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara