Komentari na vest

Anatomija golova Aleksandra Mitrovića

G

Gost1311

pre oko 3 godine

Da li mozete da objavite koliko golova njegovih je bilo u pobedama Srbije, a koliko utešnih u porazima ili nerešenin utakmicama?
G

Goust

pre oko 3 godine

Cestitke s crveno bele strane. Mi smo takav narod da cemo svima naci manu. Mitar je najkompletniji napadac kog imamo, jak ko bik, kida u 16,cupa se s dvojicom nekad i trojicom i jos uspe gol da da. Svaka mu cast koliko daje sebe u rep.
G

Gost1389

pre oko 3 godine

napravite video sa svim golovima
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Naš narod nikad neće biti zadovoljan.Dečko je prošle sezone odigrao najbolju sezonu u karijeri,postigao je ukupno 41 gol što za klub što za reprezentaciju i to niko ne spominje.Do sada u karijeri je postigao 170 golova ukupno što za klub što za reprezentaciju,malo li je za dečka koji ima 26 godina i koga nazivaju drvetom,panjem,drugoligašem itd.U Fulamu ima trenera šarlatana i manekena koji ne zna da iskoristi Mitrovića i kome je bitnije da na tv izgleda lepo u skupom odelu i da mu je frizura na mestu,kad god ga kamera zumira on namešta frizuru....U Londonu je Mitrović srećan,nije želeo da ode prošle sezone nigde,sam je to izjavio,ima dvoje male dece i treba misliti o njima,pogledajte koliko je Jović imao muka prošle sezone jer je non-sto morao da leti za Srbiju što zbog sina,što zbog devojke i niko ne razmišla o tome već što ne igra u nekom većem klubu...Stalno tražimo dlaku u jajetu,kad daje golove ne valja kad ne daje golove opet ne valja.
b

batabane

pre oko 3 godine

Nikada kraja ljudskoj gluposti i bezobrazluku, i to u casu kada ne da mu nije mesto, nego nemam reci.Pa kompletan spic da konpletniji ne može biti.Snaga, tehnika,osecaj za gol, sve bre.Da pojasnim koliko su neki nemam reci.Kao proznaju,cestitaju,ali.Sta bre ali.Eto zamislite da je neko najbolji strelac na svetu,ali.Do pojave Mitrovica,imali smo susne godine kad su spicevi u pitanju.Sada hvala bogu imamo dva vrhunska spica (Mitra i Jovica) i treceg u stvaranju, i umesto da uzivamo,mi mudrujemo i zavidimo.Pa kazu golove je davao zato sto je samo on i igrao i to nezasluženo.A nije tako.Pod pritiskom tzv javnog mnjenja Mitar je preseljen na klo,a Jovic je bio starter na dve tri utakmice,ali bez ucinka.Onda su vratili Mitra i istorija je tu.Na kraju i protiv Irske je poceo kao rezerva.Onda je usao i objasnio.Na kraju,neko ko je drvo nikada ne može sa toliko osecaja da udari loptu i milimetarski lobuje golmana.Nazdravlje.
K

KenetAnderson

pre oko 3 godine

Svi ovi veliki stručnjaci koji Mitrov rekord pokušavaju da omalovaže time da igra u smešnom Fulamu i da se nijedan velikan ne interesuje za njega, prvi bi ga pljuvali da igra u nekom velikanu i da ne daje golove u reprezentaciji. Čovek je oborio rekord star 67 godina,eeeej. Za to vreme, špicevi tih reprezentacija su bili Galić (najbolji jugoslovenski špic ikada), Kostić, Bajević, Halilhodžić, Vujović, Bukal, Pančev, Savić, Filipović...pa onda posle raspada SFRJ Mijat, Savo, Kežman, Žigić, Pantelić, Kovačević...i niko od njih, velikana našeg fudbala, nije uspeo da obori taj rekord. Pa to samo Mitrov uspeh čini većim. Mitre legendo naklon do poda i da nas ti i ostatak družine odvedete u Katar i da tamo konačno prođemo grupu.

Avangardista

pre oko 3 godine

Po avataru jasno je ciji sam navijac ali...ALI kad igra Srbija tu onda nema 'nasi' i 'njihovi'; svi su NASI! Mitar i Radonjic, Bleki i Lazovic i Piksi kao prvi medju njima. A vi sto vam smeta Mitar pratite, ne znam, spansku ili tursku reprezentaciju, posebno tursku zbog imena...Mitre KRALJU nastavi da dominiras!
e

esex

pre oko 3 godine

mitar je odlican i uvek gine za dres srbije.poz od pravih delija.
G

Gost1234

pre oko 3 godine

covek place posle utakmice...vidi se da mu ovo mnogo znaci....daje svog sebe gine za rep..al i to nije dovoljno...hejteri svih boja stop vise...MITAR JE KRALJ
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

1. Aleksandar Mitrović zaslužuje samo pohvale i čestitke za sve što je uradio i za sve što radi za reprezentaciju i uopšte u dosadašnjoj karijeri. Ja lično očekujem da On tek u narednih 4-5 godina napravi još veći uspeh i On će sigurno potpisati za veći i bolji klub od Fulama. 2. Aleksandar Mitrović nije igračka klasa i centarfor i strelac kakvi su bili nekada Santrač, Halilhodžić, Dule Savić, Mance, Pančev, Šuker, Mijatović, Milko Đurovski,,,,,, ALI JE ČOVEK POSTIGAO 39 GOLOVA ZA REPREZENTACIJU..... I TU TREBA SKINUTI KAPU I ISKRENO I IZ SRCA ČESTITATI. ZA REPREZENTACIJU JE SVAKI MINUT POŠTENO, ČASNO ODIGRAO, I ZASLUŽIO JE SVAKI POZIV I SVAKI MINUT KOJI JE PROVEO U TIMU. I NE SAMO TO, MITROVIĆ JE PRIMER KAKO TREBA IGRATI ZA REPREZENTACIJU, I DA SAM JA SELEKTOR KOD MENE BI IGRAO SVAKU UTAKMICU BEZ OBZIRA NA FORMU, IMAM APSOLUTNO POVERENJE U NJEGA, DA ĆE SVAKI PUT DATI SVOJ MAKSIMUM. ..... na kraju poštovani komentatori % Vidim da me zbog mojih stavova "jedan" naziva NAJVEĆI DEBIL IKAD. Bilo bi ružno, jadno i ne časno da se na "njega" naljutim, a pogotovo bi bilo bedno da mu uvredom odgovorim, nažalost "On i njemu slični" u ovoj zemlji o mnogo čemu odlučuju. NIKAD PAMETAN ČOVEK NEĆE DA KAD GA PAS UJEDE ODGOVORI TAKO ŠTO ĆE UJESTI PSA. Aleksandre Mitroviću, HVALA TI ZA SVE ŠTO SI DO SADA URADIO A JA SAM SIGURAN, JA GARANTUJEM DA ĆEŠ DO KRAJA KARIJERE POSTIĆI PREKO 60 GOLOVA ZA REPREZENTACIJU........ NEKA SLEDEĆI GOL BUDE VEĆ U UTORAK U BAKUU.
M

Madridistaaaa

pre oko 3 godine

e neka on igra i u Dinamo Vranje, sve dok ovako kida za reprezentaciju, boli me uvo
o

oio

pre oko 3 godine

Ma nek sedi na tribine kao sto je bio slucaj u Newcastle i nek igra i ako se vuce ko prebijena glista po terenu bez ikakve koristi,bez golova,bez asistencije,prosto igrac manje 90 minuta i tako iz utakmice u utakmicu ali nek ganja on rekord a to sto Srbija ne ode na neko prvenstvo to nema veze,to sto nikada ne da gol kada je to najpotrebije nema veze bitno je da igra.Prijovic covek bio u formu najbolji strelac grcke lige i on nas odvede na SP i opet mora ovaj da igra ,Jovic hara evropom i bundes ligom a ovaj na tribine ni na klupu opet igra evo sada smeta Vlahovicu u svaki napad ,skace na njega ispred gola protivnika plus Vlahovic je formi daje golove za Florentinu a ovaj ga nema ni na klupi mesecima u Fulham i opet mora 90 min da igra e to je nevidjena glupost jer sva 3 pomenuta spica su bolja od njega.Pitanje je ko gura Mitrovica godinama ako on to nikako ne zasluzuje.
I

Ivaan

pre oko 3 godine

Oio, sve i da razumem tvoje komplekse, ali da se Mitrović makar i jedan minut vukao po terenu kao prebijena glista to ti je laž svetskih razmera. I kad mu nije išlo, sprintao je i preorao terene svih 90 minuta.
N

Nole83

pre oko 3 godine

Majstore, pa skoro svaki njegov gol je padao kada je bilo najpotrebnije, sad protiv Portugalaca, pa pre neki dan protiv Iraca 2 komada, pa protiv Švajcaraca na SP 2018, po 2 komada utrpao Crnogorcima i Austrijancima, pa još onomad na debiju protiv Hrvata. Nisi realan tebra, nemoj da si ostrašćeni klupski navijač...
C

Ciganjsku

pre oko 3 godine

Vam m. Ostavite Mitra na miru.
Z

Zlatnik

pre oko 3 godine

Zelim da dobije crveni karton da ga ne vidim na terenu.
A

Aman glupsone

pre oko 3 godine

To je nasa reprezentacija i boli te briga ko ce igrati..ni mi se ne petljamo u kojem sastavu nastupa Albanija.
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Svaka cast mitre.svako ko je igrao fudbal pa makar i dzoto lige zna koliko je tesko i tamo biti naj srelac.nevezano za temu radonjic me odusevio a to sam ocekivao od lazovica,gotivim tog momka i kontao sam da ce uraditi ono sto je radonjic.
s

slabo si kontao

pre oko 3 godine

radonjic je mnogo ofanzivniji nego lazovic dok lazovic bolje igra u odbrani i ima neka zaduzenja i u odbrani a radonjic je duplo brzi tako da zna se sta se ocekuje od raodnje a sta od lazovica drugaciji igraci
V

Veciti Drugoligas

pre oko 3 godine

Evo otimaju se velikani za njega.Drvo bio i ostao zato ce igrati uvek u klubove kao sto je Fulham to je njegov nivo.
@

@veciti drugoligas

pre oko 3 godine

Želim ti sve najgore u životu, i da budes sve zadojeniji mrznjom prema Mitroviću, jer ćeš crći od toga.
К

Коле

pre oko 3 godine

А у којој ти лиги наступаш несрећни човече?
K

Krmenchik

pre oko 3 godine

Nadam se da ce te vi novinari prvenstveno nakon ovih zadnjih utakmica zaustaviti ovaj linch u reziji zvezdinih botova na najboljeg CF kojeg je Srbija ikada imala !
M

Mr.Stojko

pre oko 3 godine

Zasluzio je Mitar sve cestitke za rekord.Gine u dersu reprezentacije za svaku loptu i svaki gol.I kad mu ne ide u klubu zna se da ce u reprezentaciji ostaviti srce na teren i da se na bar jedan njegov gol po utakmici uvek moze racunati.Ziv nam bio i Mitre jos mnogo golova dao za Srbiju.Za pocetak da odemo u taj Katar.
a

aman za aman

pre oko 3 godine

Pitanje za autora ovog vise nego afirmativnog teksta...Kako to da takav igrac nije primecen u velikim klubovima ili bar osrednjim ali u jakim ligama? U odgovoru koji je logican krije se i visegodisnje posrtanje nase reprezentacije.Naravno,uz sav respekt prema Mitrovicevom pozrtvovanju,ponasanju i odnosu prema dresu sa grbom.
r

razum

pre oko 3 godine

zapitaj se sta si ti uradio u svom zivotu vredno pomena pa ostavljaj ovakve komentare za coveka koji svaki atom snage zelje i volje ostavlja na terenu za svoju reprezentaciju
B

Bnm

pre oko 3 godine

Bajo ne mogu svi biti Aguero, Mbape, Kejn, Grizman, Mesi, Ronaldo.... u velikim klubovima napadaci su ovi. Niko nije rekao da je greska velikih klubova sto nisu angazovali Mitra. Necemo nikada imati ovakve napadace kao sto ih nabrajam, ali imamo eto Mitra! On je sigurno za bolji klub od Fulama. Ali sto se mene tice moze da igra i u Barnetu samo nek puni ovako. MITAR JE NAS KRALJ GOLOVA, ZA SRBIJU JE NAJBOLJI SIGURNO!
S

Shabi1990

pre oko 3 godine

Zato sto je Mitar napadac tj. profil napadaca starog kova. Do pre 10-15 godina 80% spiceva je bilo takvo. Fudbal se menja i na zalost sa tim su centarfori(to je prava rec) kao Mitrovic izumiruca vrsta. On kao takav ne moze napr. da igra u Barsi, jer Barsa igra brzu pas igru, lopta na zemlji, zahteva spica koji ima zavrsnicu kvaliteta Mitra, brzinu, Mbapea, tehniku Mesija. Evo ti druze i nekoliko indeticnih napadaca kao sto je Mitar sad, pa mozda budes razumeo. Rud Van Nistelrooy, Hernan Crespo, Raul, Dado Prso, Trezege, Eric Cantona, Federic Kanoute, Jan Koler, Savo Milosevic... Od aktivnih, Bas Dost, Wesly Moraes, Artem Dzyuba, Pelle, Llorente... Zao mi je sto onaj glupi Scot Parker ne ume da ga iskoristi, ali veruj mi druze, eto Mitra na leto u daleko daleko jacem i boljem klubu. On samo ove godine nije imao srece.
C

CREED

pre oko 3 godine

Mitrovic kao Van Nistelroj, Raul i Krespo? Auuu druze. Mi Srbi smo stvarno zanimljiva nacija. Kada bi Mitrar imao i trecinu karijere kao bilo ko od ove trojice, bio bi svetac u Srbiji. Pogledaj gde su igrali i trpali ova 3 coveka a gde igra(ne igra) Mitar. Ali to je nebitnooo. Ma samo losu srecu ima mitar. ANDERLECHT NEWCASTLE FULHAM. A trebao da igra u MANCHESTERU INTERU I REALU. Ali maler za malerom i zamalo da osvoji ligu sampiona sa Fulamom. hahahahhahahaa sta je napisao covek. Bruka
B

Bezveze

pre oko 3 godine

Jedini spic koji je igrao nonstop i niko drugi i sada kao rekorder ovo ono pa ko da daje golove kada samo on igra godinama i niko drugi.90 % golova su mu bili protiv Luxenburga,Azerbadjana,Malte nivo amaterskih reprezentacija.Taj rekord ce neko drugi da srusi mnogo brzo samo da se da sansa i eto kraj price.
P

Perinco

pre oko 3 godine

Pa ne igra Mitrovic 20 godina u reprezentaciji!Ne znam zasto omalovazavas nesto,a to je da decko daje celog sebe za repku,pa nagrada za sve to su i golovi!
O

Onyx

pre oko 3 godine

Svakom normalnom je jasno, da je vama 100 puta bolje da igra Jovic, cak i onaj Despotovic posto su vasi, nego Mitrovic. Makar ne pobedili nijednu utakmicu. O Vlahovicu ipak ne pricate jer nije skoro ni igrao u Partizanu
m

mesina

pre oko 3 godine

Ima li kraja ljudskom jadu i bedi.
M

Mika iz Trstenika

pre oko 3 godine

Mogli bi da istrazite koliko Tadicu treba jos asistencija da postane najbolji asistent u istoriji reprezentacije
O

Onyx

pre oko 3 godine

Pa neka broje. Verovatno i jeste. Ne vidim razlog sto bi to nekom smetalo. Dok u vezi Mitrovica je to vec nesto drugo. Ko da za Tursku igra a ne za Srbiju. Stice se utisak da ga neki sa svakim golom sve vise mrze