Komentari na vest

Anatomija golova Bibarsa Natha sa penala: Gde šutira, da li i kad diže loptu, zašto golmani ne mogu da ga pročitaju?

T

Toliko!!!!

pre gotovo 2 godine

Penal kao kuca nad Pesicem ,sviran nije u prvom minutu.
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

da se to sudi, bilo bi 5-6 prnala svaku utakmicu, decko nije bio blizu lopte
T

Tolik se

pre gotovo 2 godine

razumes kao Marica u kriv ku...
0

011.011

pre gotovo 2 godine

Poceli su da slave remije kao ppbede, kao onomad onu cuvenu pobedu nad Realom(najjacim u istoriji po njima koji je osvojio 0 LS).Sjajno.Srecno u daljim proslavama ovakvih pobeda.
v

votizlove

pre gotovo 2 godine

Jel ste vi normalni o cemu pisete?Koga briga gde sutira penale...
S

SRBENDAPFC

pre gotovo 2 godine

Redovno busi bokicu.
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Iz nepostojecih penala. Drzavni proekat u usponu, slave nereseno sa Zvezdom kao pobedu. Sudija nije smeo da pravicno odustane od odluke FSS da zovu nepostojeci penal. Drugo nije smeo da sudi zuti a kamo li crveni koji je zasluzio nakon hrvackog zahvata i jos par veoma grubih startova Urosevica nad Bukarijem. Sramota je to, onaj Ostojic pada kad god lopta krene ka sesnaestercu, kao prekrsaj u napadu, svaki put mu je dosudjen, a iz aviona se videlo da je folirao, ck u jenoj situaciji kada je partizanov igrac bio najblizi njemu on teatralo pada, da nije zalosno bilo bi smesno. Sudija vam je dozvolio jako grubu igru, i nije vas sankcionisao kartonima, a za nepostojeci kontakt Katajia dade vam penal.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Covek dao u partizanu samo 22-24 gola iz penala ha ha ha.Covece.Ginisov rekorder za ovako kratko vreme.
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Čovek bi zaključio da je Natho postigao pobedonosni pogodak na derbiju, a ne da je bio poklon iz neke Var sobe iz Stare Pazove.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Covek bi pomislio da imas bar gram mozga ali nakon plakanja za cistim penalom i jos par penala i crvenih koje nije svirao doticni za igranje rukom i laktanja pa onda ne znam,cak i taj gram bi takvima kao sto si ti znacio kao da je tona.
K

Kapiten.

pre gotovo 2 godine

Serdari, vojvode, predatori, sada vec malo kvalitetnije stivo. Sta vam rade avangardo. Zivi bili 100 godina sa ovakvim uspesima i pobedama od 1-1. Sportski pozdrav.
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Mustafa, juce ste vi izvukli nereseno, ne Partizan... Kako da ocekujem da rascivija u svom mozgu to, onaj koji se kleo u Partizan, do dolaska u zvezdu...
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

@NISPFK, Zvezda izvukla nerešeno juce? 😄😄😄 Dobro, sine, sta god ti pomaže da lakše prebolis današnji početak školice! 😄
С

СТУДИЈА

pre gotovo 2 godine

О НАТХОВИМ ПЕНАЛИМА ахахахахахахах 🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂
L

Lažna avangarda

pre gotovo 2 godine

@crno ma belo Kroacija? Artmedija? Apoel? Ael? Gent? Fener? Sve sam krem Evrope.... Verovatno sam nekog i zaboravio. Veliki i mali klub postoje od '45., a ne 2005.,tako da bolje da ne idemo u prošlost, jer vam brojke i statistika nikako ne idu u prilog... Pametnije vam je da pravite strategiju teranja uprave, jer bez pomoći odozgo neće biti ni konfekcijske lige...
m

miile

pre gotovo 2 godine

ee tako se to radi...što kaže Aksentije Topalović, kratko aliiii ..bitačno
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Pravi lider na terenu i klasa od igraca.Pojedini mogu samo da ga mrze a razlika je u tome sto on to sto radi uradi savrseno a niko nije kriv sto njihovi igraci ne pogadjaju penale svaki put.Crveni ubedljivo najvise penala na svetu godinama a rugaju se ovamo Nathu i svaki nas je dosudjen kao poklon a njihovi su postojeci a kad se setimo onih van 16m u vise navrata i penal za loptu u butinu i onih padanja od ostrih pogleda zapravo coveku bude jasno,naravno coveku koji nije jedan od crvenih botova koji vide samo sta im odgovara.Natho je pravi lider na terenu,bez njega je igra je tri puta gora i covek je zasluzio da bude kapiten u Partizanu.Smejali se vi ili ne Natho je najbolji stranac koji je igrao u nasem fudbalu,ne kao ime jer je bilo nekih vecih imena ali svakako po svemu prikazanom jeste.Svo postovanje koje ima sirom sveta i cinjenica da je svuda bio kapiten i da je jedini igrac a da nije jevrej koji nosi traku u reprezentaciji to potvrdjuju da je pravi lider i klasa.Jedan je Natho!
D

Delija 12

pre gotovo 2 godine

Derbi je ušao u jedan čudan tok. Samo da se ne izgubi. I mi i vi bi potpisali X prije derbija. To je tužno. Očekivao sam da će sinoć rizikovati, da će iskoristiti da završe prvenstvo...ali to sa Kataijem, Sanogom i Rodićem nije moguće.
M

Moravac

pre gotovo 2 godine

Kaže novina Joksić: "... zadržao nerve smirenim i pucao kao da je prošao obuku izraelske vojske za specijalne vežbe u pojasu Gaze." Blago Joksiću za pamet. Čega se svet stidi, on se ponosi. Baš da musliman Čerkez njega podseća na obučene za vežbe u pojasu Gaze! Aman, novinaru Joksiću, čitaš li ti šta napišeš?
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Najveci uspeh grobara ove sezone je igranje makabija u ls i penal u derbiju
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

zvezdin uspeh decenije jeste dolazak vucica na vlast.. Odatle sve pocinje, partizan su najpre satirali, a sada uzurpirali iznutra (bruka je da ovakva zvezda opet ne moze da ga pobedi), dok se zvezda u eri ogromne krize (korona, pa rat) bahati drzavnim parama u nikad vidjenom obimu.. Da nije partizan raspakovan na sastavne delove sa visestruko manjim parama bi vam savo i dalje delio lekcije iz modernog fudbala, najslabija tacka tog partizana bila je odbrana i zvezda opet ne moze u xy derbija gol da mu da, tj da pridje golu..
@

@ cirkus

pre gotovo 2 godine

Vi grobari ne mozete nista drugo nego samo drzavne pare pa drzavne pare. Dobijate u fudbalo isto para kao i mi samo vam je uprava mesposobna. A u kosarci dobijate vise para samo vam je uprava mozda jos nesposobnija jer nista birno niste uzeli 10 godina
@

@cirkus

pre gotovo 2 godine

Toliko su vas "satirali" da dovodite najbolje igrace iz EL, najboljeg evro trenera, imate 10 stranaca u fudbalu...Sto Zvezdu nisu "satirali" tako do 2014 dok ste sve zive titule "uzimali" i Zvezda u dva najvaznija sporta bila pred gasenjem.Dok ste u Evropi vecito bili zadnji u grupi.
A

A jel?

pre gotovo 2 godine

Kojim to partizan manjim parama, Natko,Traore Rikardo, Andrade, Diabate, Traore, hoces jos?Asano, Sadik, Solomon, Dinga, Nzijae?Prolazi i ove sezone ispod zita da ste doveli sa CV brdo prekaljenih skupih stranaca.

Tsx

pre gotovo 2 godine

Svi oni zajedno osima Sadika i Asana nisu placeni kao Bukari a transfer Sadika pokrio sve troskove i ostane dosta dok za Bukarija ce se tek videti da li ce se deo novca vratiti kroz dobar trasfer. U tome je bas razlika koliko vi promasaja milionskih ste dovodili placali i na kraju samo oterali to su i ovi nasi poceli da rade ali srecom nemaju ni blizu toliko uspeha u tome.
N

Nejbi

pre gotovo 2 godine

_SRBIN- Tako je brate srbine.
M

Mile12

pre gotovo 2 godine

Zahvaljujemo dobronamernim komsijama,sto brinu za nasu pismenost,i mi brinemo za njihovo mentalno zdravlje!
T

Tranzicija

pre gotovo 2 godine

Ne radi se tu o pismenosti, nego o nepismenosti. Ako možeš da razumeš.
G

Gooxy

pre gotovo 2 godine

Zarez prije slova i?delijo.
G

Gott

pre gotovo 2 godine

A to sto je Ferrari zabio, ma, to je slucajno. Nikada vise on to nece ponoviti. Trtnuli ste u gace bre svi redom, necemo da se lazemo
С

Србин

pre gotovo 2 godine

-Код нас дерби одавно више није дерби из разлога што нам је лига таква да победа у дербију скоро па одлучује првенство и овако већ две деценије. За 20 година смо имали око 5 добрих дербија, сви остали увек тврди, негативно агрсивни, са сецкањем и прекидима као и са мало шанси и још мање голова уз најчешћи резултат 1:1 и 0:0 и никада са скроз пуним стадионом. Да смо Срби као што су наши прађедови и ђедови били прво што би требало сви скупа да урадимо је заједнички апел на дебелу црвену линију између спорта и политике као и подизања свести о часном спортском навијању и схватању спорта генерално јер волети свој клуб НИКАКО не значи мрзети све друге а поготово градског (вечитог) ривала, макар овде да будемо другачији од свииих, да будемо мудри а поштени Срби са високим осећајем за праве вредности а на првом месту за истинско поштовање ривала...!!!
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

A od 24 penal 15 nije postojalo
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Ma ni jedan nije postojao a uostalom VAR zraci.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

pa var vam je bas usluzan... seti se od subotice pa do juce kolko ih je bilo ali u vasih 16 m naprosto bude iskljucen ili zazmuri kad treba da slika linije se ne izvlace da pokazu opravdanost ofsajda ili juce da se vidi gde je bio faul....
F

Fejnord x8

pre gotovo 2 godine

MENI 1-1 SUPER REZULTAT,NJIMA OSTAJE UPRAVA DA IH DOKUSURI A NAMA TITULA I LS SLEDECE GOD! STA CES BOLJE OD TOGA!
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Samo nek ostane Terza i 70.000.000,00 € duga i Erakovic na desnom beku.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Ti dalje od nosa ne vidiš .
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Ako komentarises ovo pajsera Simu covek ne zna sta pise i sta je pisao.Prosle nedelje napisao da je Zvezdin dug 88mil a evo danas 70mil a sutra ce napisati da je Zvezdin dug 135mil.
3

33titula

pre gotovo 2 godine

Mnogo je bitnija anatomija Partizana, eto da nije penala ko zna da li bi znali da postignu gol.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Ma samo nek Magiko nastavi da sutira igrace u 1z metara.
L

Lažna avangarda

pre gotovo 2 godine

Imati malo pogrebno preduzeće za komšiju je za poželeti... I dok se jedan manji klub ponosi sa 5 X 1:1 na vojnom gulagu i 53/53 malog Ješe, onaj drugi (MALO VEĆI) osvaja 6-u u nizu, igra grupne faze, a povećava i međusobni derbi-skor.... Da ne pominjemo komične scene na terenu Prvaka Evrope gde se redovno juri bodovni minus a na 0:0 se krade vreme!?... Da rezimiramo... Nek' nam je živ i zdrav naš mali komšija! **Lepo je biti s tobom partizane, jer..... itd, itd
ц

црно на бело

pre gotovo 2 godine

Неко је улазио у ЛШ преко Њукастла и Андерлехта, а неко испадао од Омоније,Шерифа и Макабија...то је тај "велики " комшија који чим изађе напоље и нема духа који лебди, врати се на фабричка подешавања...
L

Lažna avangarda

pre gotovo 2 godine

@crno na belo Kroacija? Artmedija? Apoel? Ael? Gent? Fener? Sve krem Evrope, verovatno sam i zaboravio neki... A da se ne podsećamo i ostalih istorijskih izdanja u svim takmičenjima... Bolje se manite istorijskih podataka i statistike, nikako vam ne idu u prilog.... Gledajte kako ćete se rešiti uprave i kojim trikom da budete drugi, jer bez gurke odozgo vama nema ni konfekcijske lige...
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

crno na belo@ neko jeste usao preko njukastal i anderlehta ali iz oba ucesca ima 2 boda i kolko bese golova? Neko bude prvi u grupi LE a neko 5taka prmi na pasnjaku u konferenciji....
G

Gostibarkos

pre gotovo 2 godine

u vreme kad ste vi pobedili real 0-0 ,bio je još kup šampiona... ps.Neko je to takmičenje osvojio, neko pamti promašaje sase flase
T

TzT

pre gotovo 2 godine

A cuj neko.je ulazio preko Njukasla i Amderlehta hahaha, a neko ispao od Omonije i Serifa, Serif vise pobeda u LS od Njukasla i vas zajedno inace.Da ti pomognem Ael, Artmedija i tako ti Izbacivalo smo Jang boys, Salcburg, dobijali u LS jedan Liverpul, jsd mali nema imace pobedu u LS 40 godina.Nece je imati verovatno jos par decenija.I da ovo vam je nova vadilica.Nemate pobedu u derbiju skoro 4 godine u ligi, i samo jednu za 6 godina za par meseci haha.
ц

црно на бело

pre gotovo 2 godine

Смирите се...чему нервоза...буџет никад већи у историји српског/југословенског фудбала и резултат победа против првака Јерменије...али најјачи је коментар 0:0 са Реалом да је Куп шампиона...😃😃😃

PFC

pre gotovo 2 godine

Kao u kosarci se prekraja istorija Partizan je osvojio Evroligu ali po vama kup sampiona, onda 2003. igrao kup sampiona ali mi znamo da je igrao ligu sampiona i to u najtezoj grupi do sada ,sa jednim timom koji je bio prvak Evrope te iste sezone ,drugim finalistom kup uefa i sa galaktikosima Reala takav sastavljen tim kakav je igrao na JNA tesko da ce ikada moci da se sastavi i igra protiv bilo koga sa ovih prostora.
G

Gooxy

pre gotovo 2 godine

Kad crveni pricaju o penalima hahahah
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

ono kad ne znas na koji nacin da pohvalis igraca i koje kvalitete da istaknes, pa napises kako dobro puca penale
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Još 2 penala juče nisu svirana za Partizan, 1. kada je Rodić udario laktom u lice Diabatea u kaznenom prostoru i 2. kada je Sanogo odbranio loptu koja je letela iz kornera u stilu golmana-rukom. Isto bih rekao da su to penali za Crvenu zvezdu da su takve stvari učinili igrači Partizana.
M

Mrvama

pre gotovo 2 godine

Zato penal nad pesicem komentarisu eksperti bilo je kontakta al prvi minut ,pa ubi coveka jebiga prvi minut
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Alo pajseru ti mislis da je svaki kontakt i igranje rukom u sesnaestercu penal.Gde stoje ruke Sanogu kada ga pogadja lopta.Nego gde je penal za Zvezdu u 37 SEKUNDI I ZUTI VUJACICU za dezanje Pesica sa dve ruke i saplitanje sto tu nije VAR radio.Gde je drugi zuti za Vujacica za povlacanje Katai u cistoj kontri njega i Bukarija nema ni VAR-a a ni usporenog snimka.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Kako nije bio ovaj sudija iz VAR sobe na mecu protiv Makabija da ukaze da nije svako igranje rukom u 16 penal?!
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Ovom sto se predstavlja Simo da li je njemu ruka u vazduhu ili na bilo koji nacin cini telo cini vece.Nemju su ruke skupljenje jos i na grudima pa kako onda cini telo vece
M

Mile12

pre gotovo 2 godine

Kakav naslov,genijalno!Moram opet da ponovim,da je sudija svirnuo ona dva u prvom i jos jedan u drugom kako kaze onaj Pantic sa ozbiljnom dijagnozom da su bili cisti ko suza,Natko bih izbio i na celo liste strelaca😂!Eh,o cemu se pise,mozda bih trebalo da organizujemo izbor najlepse izvedenog penala od strane doticnog na godisnjem nivou!😉
T

Tranzicija

pre gotovo 2 godine

Ali "Natko bih".
v

vcicu pderu

pre gotovo 2 godine

Delujes kao pismen lik, cudno je da ne znas kad se pise BIH. To su stvarno osnovne stvari i jako bodu oci. Ljudi, malo se koncentrisite kad pisete nesto javno, ok je da progutas neko slovo ako te mrzi da pogledas sta si napisao, ali to BIH i NEZNAM su precesti, à neke su od prvih i osnovnih stvari koje se uce i prosto je neverovatno da ljudi to ne znaju.
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

Ti bih a ?
G

Gost ali pravi

pre gotovo 2 godine

Grobarka je tuga pregolema. Još su ubedili sebe da su juče bili bolji, a Zvezda kad ih stisne pasom ne znaju na koju će stranu jadni pogubljeni.
R

Ros

pre gotovo 2 godine

A rezultat tog stisnića sinoć je bio... koliki...?
T

Trener

pre gotovo 2 godine

Natho Specijalista za Penale Svaku utakmicu Jedan Barem Sutira.
D

DjulaMeshter

pre gotovo 2 godine

Naravno kad ih redovno sutira
P

Pitamse

pre gotovo 2 godine

Koliko dugo nije sviran penal Partizanu, Pomalo se i sećam takvih naslova.
N

NK PENALTIZAN

pre gotovo 2 godine

KAKAV USHEP LJUDI MOJI , NASUTIRAO SE PENALA
R

Realno da

pre gotovo 2 godine

Partizan je od prve minute sa taktikom što više padova u 16 metara. Znali su da će napraviti pritisak na sudije i da im od 5 - 6 valjanja u šesnaest mora jedno biti penal. Inače ne vidim način na koji bi dali gol. Ps : Zvezda raštimana i očajna, vidi se zamisao Milojević da kroz pas osvoji prostor ali daleko je to od uigranog. Kondicija 0 i Hvala Bogu da je otišao Italijan Panićoni koji je skanalio svakog kome je radio kondiciju, prvo kod Stramaćonija potom i kod Stankele.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre gotovo 2 godine

Naravno da je penal POKLONJEN PARTIZANU, i naravno da nema govora o bilo kakvom penalu za Partizan, ali na stranu to,,,, Partizan je juče igrao sa 200% svojih mogućnosti i uz pomoć sudije i WAR SOBE iščupao BOD, A Zvezda je sa jedva 50% snage igrala nerešeno. Partizanovci, seti te se samo poslednjih 5 - 7 utakmica koje ste igrali,,,,, PA ČEMU S VI NADATE,,,, za Vas je i 3.mesto nedostižni san
G

Gost11133

pre gotovo 2 godine

Bajčo, 01.09 krenula škola idi i ne preskači više časove tamo, srpski pogotovu
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre gotovo 2 godine

@ Gost 11133 Vidiš "Bajčo", opšte poznata je činjenica da se birana polja (slova, karakteri, opcije itfdddd) na tastaturi ne preslikavaju uvek u potpunosti na ekranu, pa se svakom komentatoru potkrade neka pravopisna greška ili po neko slovo,,,, ALI,,,,,, NA STRANU TO, JA ĆU SE VEĆ NEKAKO "OPISMENITI" uz Tvoju prijateljsku i podrazumeva se dobronamernu pomoć, ALI TI ĆEŠ NA VO VIJEK VJEKOVA AMIN, OSTATI MOJ DOŽIVOTNI KOMŠIJA EVROPSKOG I SVETSKOG ŠAMPIONA U FUDBALU,,,,, A ko zna koliko još godina ćeš Ti i Partizan biti iza mene i Zvezde na tabeli. Sad izvini, žurim na časove pravopisa, ,,,, imam zakazano kod profesorke
T

Terza madjija

pre gotovo 2 godine

SESTA U NIZU imaj u vidu da tvoje suze svee na moju dusu iduuu
N

Naša realnost

pre gotovo 2 godine

E moj partizan mi izgleda bez Natka nemožemo postiči gol objektivno ako bi ovakav penala svirali za Zvezdu protiv Partizana nebi bio sretan i verovao bi da je namešteno nažalost ovo je realnost današnjeg Partizana vidi se da Igrači nisu uigrani tako da neverujem čak ni u prolaz po rangu najlošije lige konferencije.
s

svasta

pre gotovo 2 godine

kakav bre prolaz kad smo u grupi smrti :P hahahahahah, morao sam ........... da smo izvukli 3 najlaksa protivnika pa da se nadamo necemu :D ............ ima partizan kvaliteta (5-6 igraca), nema klupu, nema borbenost, nema kondiciju, nema odbranu ( malo bolje sad uz ovog hamida ili kako vec) .......... mora se igrati sa 200% da bi se prosla grupa
F

Fejnord Aekovic

pre gotovo 2 godine

Zvezda i Terza osvojise i 6tu titulu po redu i odose direktno u Ligu Sampiona sledece sezone a vama ostaje u klubu najgora uprava da vas unisti i ugasi za uvek! U takvoj situaciji ja sam super zadovoljan remijem,nemam nista protiv haha....👍😂
R

Rekorder

pre gotovo 2 godine

Natko je igrač koji je dao najviše golova sa penala u SLS od 2006. kad igramo samostalno prvenstvo. Čestitke.
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Penaltko.
A

Aup

pre gotovo 2 godine

Da ne beše penala, ne bi ga Partizan dao do ovog jutra
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

A što se koškali Urošević i golman Popović? Fina atmosferica u klubu.
S

Sotir

pre gotovo 2 godine

A sto se vasi protiv Makabija tukli u tunelu
H

Hahat

pre gotovo 2 godine

Ali koliko Rikardo voli da padne na svakom meču u 16m, juče pao a niko ga nije pipnuo. I tako sa svakom meču više onaj nesrećnik sa Arene "Pada Rikardoo!"
P

Penaltizam

pre gotovo 2 godine

Stalno se prave kako nešto nisu za vučiča kad ono nelezi vraže Vučič pomažer li pomaže penaltiku
Z

Zvezdanaesterac

pre gotovo 2 godine

I godinama nam pomaže tako da je Zvezda prva. Bolje da nam više ne pomaže.
k

konji vrani

pre gotovo 2 godine

jedno pitanje,koliko je strasna evropska zvezda imala šansi juce na utakmici?
C

Cccsc

pre gotovo 2 godine

Koliko joj je trebalo za +7 i izvesnu titulu
W

Warehouse G

pre gotovo 2 godine

Ni jednu! I taj gol je bio usretak.
B

Blam

pre gotovo 2 godine

Šutevi 5:7 i to na meču gde vam treba pobeda. Od tih pet, jedan sa penala i drugi posle poklonjene lopte Sanoga. Samo tamo nastavite moćni Partizani, ući ćete u plej-of 😁
F

Fss bruka

pre gotovo 2 godine

Ovakav penal ni Petrič lično nebi dosudio stvarno bruka i sramota za ljude u Fss ništa se u savezu nije menjalo još od vremena Toleta sve ostaje isto stalno su precednici i podpresednici grobari tako da če u derbijima uvek da se krade pogotovo na stadionu jna.
J

Ja Terzan, a ti Džejn

pre gotovo 2 godine

Da, da... Posle Toleta Kokeza i Pantelić, čuveni Grobari!
S

Sotir

pre gotovo 2 godine

Yes vala nije mu poceoao list pa da bude penal! Cuuj Sanogo udario loptu rukom! Pa normalno kad mu ide u vugla!! Ma gani da vas nema tebalo bi vas klonirati!! Vi ste LAZ SRBIJE!! Cuuuj nije penaaal hahahahahaha, pobedio so sa komentarom, a sad kod Dr na sendvic
+

+7

pre gotovo 2 godine

Jel zima u zagrebu?
p

pitaj

pre gotovo 2 godine

svoju kevu.......
F

Fejnord 8.kom

pre gotovo 2 godine

EH DA JE OVAJ SUDIA BIO U EVROPI DA SVIRNE 3-4 PENALA,ONDA MOZDA NE BI PUKLI SA 8.KOMADA OD FEJNORDA!
С

Сотир Ђубре

pre gotovo 2 godine

Од тренутка када су први пут прешли центар, тражили су пенале. И, наравно, притисак је уродио плодом. Овако опширна анализа је непотребна, свака утакмица по пенал, не би ли се Партизан одржао у животу.
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Po potrebi i dva, ali nemoj posle da se kuka kada i Zvezdu tako budu čupali.
G

Ginis

pre gotovo 2 godine

Pa nije Natko dzaba usao u ginisovu knjigu rekorda sa 20 golova iz penala u samo jednoj sezoni...Penaltko iz penaltizana... Hahaha
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Meni je dovoljan podatak da je od 24 penala, 15 bilo kad je nereseno, a 5 kad je Partizan gubio. Znaci u 83% slucajeva je to bilo presudno za utakmicu. Trebalo bi tu u baciti i koliko je penala Partizan imao u poslednjih 5-10 minuta utakmice. Partizan je inace sigurno klub sa najvise odigranih minuta u ligi, jer svaki put kad mu treba pobeda ili da spasi remi, te utakmice traju i po 100 minuta. Nekad je to bio kuriozitet, kao kad je Bjekovic mislim doneo titulu Partizanu u Ljubljani, kad se igralo dok Partizan ne da gol, da bi uzeli titulu. Sad je to redovna pojava. Ali, akoPartizan ima pobedu, tad je zaustavno vreme simbolicno, kao proslo kolo protiv Radnickog Kg, gde ipored svih izmena, povreda, ukazivanja pomoci na terenu, produzeno je tek 3 minuta, a i tu je sudija 5 sekundi ranije svirao kraj, za svaki slucaj, da ne dodje do situacije za gol.
K

Kazem

pre gotovo 2 godine

A mozda je to zato sto se protivnici valjaju i odugovlace protiv Partizana, dok Zvezda igra sklanjalice koje, realno, mogu da se zavrse i posle 45 minuta. Taman toliko imate snage..
P

PP

pre gotovo 2 godine

Koliko puta im sviraju penal i dete bi naučilo da šutira
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Sta uradi pogresan izbor kluba..da je presao u CZ bio bi covjek Zlatna Kopacka, dao bi godisnje 50ak golova sa penala. Steta za ovakav talenat za penale, da ga nije eksploatisala ekipa koja dobija najvise penala na svijetu.
4

4111

pre gotovo 2 godine

Sine jel ti hladno ?.
a

armija

pre gotovo 2 godine

Penaltizan...
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Jel vi nas za.ebavate?!! Glavni i pomocne sudije pruzaju ruke igracima partizana da im pomognu da ustanu sa terena, tapsu ih po ramenima...da nisam gledao ne bih verovao! Penali su već tradicija...jeste li postigli gol ove sezone u nasoj ligi a da nije sa penala 🧐🤔? Ali znate sta, ne mogu oni toliko da sviraju koliko ste vi losi 😄. Pozdrav!
i

istina

pre gotovo 2 godine

od kada je došao na vlast SNS,Crvena Zvezda je toliko ugnjetavana da je to prevrsilo svaku meru,mene je kao grobara malo sramota od tolike pomoći države,sudija sklanjanja protivnickih igraca da evo ne znam kako da vam se izvinim za to. Sa druge strane Zvezdi svaka cast,pa to je neverovatan klub,pazi sad mozes ti da verujes da ona sve to trpi i da nema cak ni jedan poraz 6 godina,za sve vreme zlostavljanja od strane vlasti i toliko kradja ona to stoicki izdržava... Nema sta Cica Drazina krv je ušla u njih. Još jedno svaka cast Crvenoj Zvezdi kao grobar to kazem,mada kad malo bolje razmislim ne može se tako lako na poštenje.
C

Cinjenica

pre gotovo 2 godine

JSD najvece smece u Srbiji
E

Ejjj

pre gotovo 2 godine

Koliko jos penala treba da im se pokloni da bi nesto osvojili???
R

ROBERT PROUSTASONECKI

pre gotovo 2 godine

CUJTE DECKI A ZAMISLITE DA JE IGRAO ZA ZVEZDU ,U 6 SEZONA 73 KAZNENA UDARCA,NAJVISE U EVROPI,PA ON BI BIO ZLATNA KOPACKA
P

PenaLtizan...

pre gotovo 2 godine

...SAMO IZ POKLONJENOG PENALA ZA PENALTKA,A KAKO BI DRUGACIJE!
4

446

pre gotovo 2 godine

Poslao AV svoje botove ,pa pogle te komentare sve jedan te isti fazon
G

Goost

pre gotovo 2 godine

Dok je ovaj u Partizanu za Zvezdu nema zime sto se tice titula kazu gde god ovaj igra tu tesko dolazi titula.
a

a1234

pre gotovo 2 godine

Vrhunac humora prosečnog Zvezdaša: Penaltizan, Partizai, NK Partizai..to je otprilike 80% komentara. Ako imate više od 12. godina zapitajte se da li je sve sa vama kako treba? Kad nemate šta pametno da napišete, preskočite jer zaista vaš A2 nivo srpskog jezika nam nije interesantan.
b

bgcz

pre gotovo 2 godine

ali zato su zvezdana i komšinica sofisticirani humor
T

Treće oko za penal

pre gotovo 2 godine

To mu je u genetskom kodu zapisano, kvantna enigma. Jer, dok su njegovi preci Čerkezi izbegli ruku ruskog genocida na Kavkazu i našli se u Turskoj - pa u Izraelu, od tada Natho genetska linija ima u sebi taj kod da u ključnom momentu donese pravu odluku i izvuče se.
K

Kimi alcatraz

pre gotovo 2 godine

Crvena zvezda najveće smeće u Srbiji
f

franjizan..

pre gotovo 2 godine

najvece smece u hrvatskoj!
F

Fudbalista

pre gotovo 2 godine

Posle ovolike anatomije i Joksićevog truda, očekujem da prvi sledeći golman odbrani penal Nathu a posle utakmice se zahvali iscrpnoj analizi novinara Mozzartsporta. U jednom trenutku, dok sam čitao tekst, pomislih - Darjan je ovo pisao, toliko je bilo poetičnosti u obuci izraelskih specijalnih snaga u pojasu Gaze... alal ti plajvaz, Joksiću.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

I nije bio penal možda. A u suštini mogao je još jedan sinoć da se svira. I ko se to tukao sinoć. Vaše balerine poludele.
G

Gostsd

pre gotovo 2 godine

Penaltko,tatko...Ser....nja klasican
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Partizan je juce bio dobar jer je igrao na motivaciju, ali je problem sto nema ko da udje sa klupe i promeni ritam, da pas, da gol... Primetno je zvezda bolja od Partizana, a nije dobila samo zato sto igraci nisu fizicki dovoljno spremni. Traore me razocarao juce, velike greske je pravio u proceni lopte na skoku, proceni kretanja Ivanica i Kange, zatvaranja, a Belic pristojan, borben, ali decko prosto nema kvalitet za bolje od onoga juce... Za Meniga pisem od prvog njegovog derbija da je igrac koji ni u nasoj ligi ne pravi razliku, kamoli u derbiju.
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

Procitao ga je Borjan, ali previse penala je Natko izveo od kad je stigao u penaltizan...ima ogromno iskustvo i precizan sut. Sudjenje smesno! U prvom minutu se ne sudi penal!? Ili je penal ili nije... Ako nije bio penal za Zvezdu ono u prvom minutu, onda nije bio ni ono sto je svirano za penaltizan. Zvezdini igraci bez kondicije za vise od 45min zestokog fudbala...tuga. Bez obzira na sve, Zvezda je morala bolje...mada previse bi bilo -10, tek je poceo septembar... Ciruks liga...
k

kme

pre gotovo 2 godine

bruka i sramota od kluba
Б

Бибарс

pre gotovo 2 godine

Кад би Бибарс Натхо играо у ЈСД Звезданаестерац, имао би дупло бољи скор у пеналима.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Skoro kao Kadu svojevremeno. Letač u šesnaestercu
G

Gost8888888

pre gotovo 2 godine

Botovi crveni common, nikad jadniji Partizan vas odučio, a da kvar soba radi još tri su trebali da dosude. Kolko pare za botovanje
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

sve Zvezdini komentari, kako je lepo, još će sada pokušavati da ubeđuju da ono sinoc nije penal isto
d

ddasdad

pre gotovo 2 godine

nek sns mafija ulozi jos u fk terzic zvezdu nikad jaci nikad vise para a opet nam ne mogu nista... koliko su losi mati mila...erakovic od 10m juce izgledao ko beba pored diabatea.. e moj ganci
M

Mitolosko...

pre gotovo 2 godine

...bice - Birars! Pola covek - pola penal ;-)
p

penaltizan -7

pre gotovo 2 godine

jesen u meni tuguje , sanjam titule
A

Alkos

pre gotovo 2 godine

Da vam nije predsednika sanjali bi ste je vi smecari sa severa biće i ostace
4

4444p

pre gotovo 2 godine

"Da vam nije predsednika" 😂😂😂 ovi stvarno zive u nekom paralelnom svetu, sta im uradi pantic, to je haos.
У

Угњетаван

pre gotovo 2 godine

Значи од 24 казнена ударца чак 20 свирано кад су били у заостатку или егал. Занимљиво. Пасторчад једноставно.
Z

Zzzp

pre gotovo 2 godine

Aparthejd
D

Dzony ....

pre gotovo 2 godine

Uz tolike kradje zaista je neverovatno da ne bude dobar u sutiranju penala
a

ahahhaah

pre gotovo 2 godine

PENALTIZAN
G

Gost0000

pre gotovo 2 godine

Još tri nam nije svirao paprika. A ti placi jer ste nas pobedili 1:1 ko onomad Milan
N

Nk Penaltizan

pre gotovo 2 godine

MA SVAKA MU CAST ,IPAK JE TO PENALTKO
s

samo istina

pre gotovo 2 godine

Fk Natho iz penala
L

LOLLOL

pre gotovo 2 godine

Kada su mu u ligi vec svirali 100 penala, covek se nakupio iskustva ne igra dzabe u Penaltizan
K

Klasika

pre gotovo 2 godine

Iskustvo od silnih Penaltizana
k

kondor gost

pre gotovo 2 godine

Mozete vi svi zvezdasi da zavidite FKP i njegovim fudbalerima ali juce su vas razbili . Da su sudije iz var sobe bile postenije vi bi popusili jos dva komada ali nisu sudije smele , boje se aleka ili muslija , proce i njegov rezim pa ce mo se onda nadigravati posteno .