(©Reuters)
(©Reuters)

Ančeloti: Everton i Kulibali? Dobar igrač, ali smo popunjeni pozadi

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.04.21. | 14:28

Italijanskog stratega vežu lepe uspomene na saradnju sa Senegalcem

Everton ima velike ambicije za naredne sezone. Karamele su pribavile svu potrebnu dokumentaciju za izgradnju novog stadiona, a takođe žele da naprave iskorak na rezultatskom planu. Aktuelna sezona dobar je pokazatelj da su se stvari na Gudisonu pomakle sa mrtve tačke. Menadžer Karlo Ančeloti utegao je Karamele i napravio tim koji je konkurentan za izlazak u Evropu.

Ipak, jasno je da će Karamelama biti potrebna nadogradnja tima kako bi uspele da ostanu pri samom vrhu, ali i duža klupa ukoliko se plasiraju u neko evropsko takmičenje. Kalidu Kulibali sarađivao je sa Karlom Ančelotijem u Napoliju, odlično se poznaju, ali menadžer Karamela kaže da za senegalskog štopera u ovom trenutku nema mesta u Evertonu.

Izabrane vesti

21.00: (2,85) Monpelje (2,85) Marselj (2,85)

Dovodio se Kulibali u vezu sa Karamelama, provlačila se opcija da će Jeri Mina dići sidro sa Gudisona kako bi se otvorilo mesto za Kulibalija, ali po svemu sudeći od tog transfera neće biti ništa ako je verovati italijanskom stručnjaku.

„Iskreno, imam puno lepih uspomena na saradnju sa Kulibalijem. Dobar je igrač i prijatelj. Ali, kada pogledate naš tim, videćete da smo zaista dobro pokriveni na štoperskim pozicijama. Imamo četiri mlada i talentovana centralna beka sa puno različitih karakteristika. Tako da smo na toj poziciji zaista dobro pokriveni u budućnosti“, rekao je Karlo Ančeloti.



tagovi

EvertonKarlo AnćelotiKalidu Kulibali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara