Karlo Anćeloti (©Reuters)
Karlo Anćeloti (©Reuters)

Anćeloti očitao bukvicu Rodrigu, Brazilac bio nezadovoljan zbog izmene

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.01.23. | 03:24

Italijan nije hteo da pridaje značaj događaju, iako su španski mediji bili uporni da saznaju šta se desilo...

Pao je kamen sa srca Karlu Anćelotiju posle trijumfa na Madrigalu i prolaza u četvrtfinale Kupa kralja, mada daleko od toga da je Real oduševio igrom. Gotovo sat vremena imao je dva gola zaostatka, a da nije bilo pogotka Danija Sebaljosa u 86. minutu, ko zna šta bi se desilo do kraja...

Sebaljos je bio Anćelotijeva opklada, s obzirom da Španac igra samo “prazne“ minute u Realu i nema bitniju ulogu, ali ovog puta je njegov hitac bio presudan za Viljareal. Karleto je dobio mnogo sa samo dve promene, pošto su Dani Sebaljos i Marko Asensio zamenili Tonija Krosa i Rodriga u 56. minutu, što se Brazilcu nije dopalo.

Izabrane vesti

To je, prema izveštajima španskih medija, dovelo do određenih tenzija na gostujućoj klupi u momentu kada su Kros i Rodrigo napustili teren. Brazilac je negodovao zbog izmene i prošao je kraj Anćelotija kao da ovaj nije tu, zbog čega je Italijan brzo reagovao. Nije se desilo ništa dramatično, ali televizijske kamere uhvatile su trenutak kada je Anćeloti držao predavanje Rodrigu... Ovaj je do kraja gledao i ćutao, kasnije nije ništa odgovorio...

“Rekao sam mu samo da ne zaboravi da mi se javi na izlasku iz igre. Verujem da je samo zaboravio, ne da je nešto u pitanju“, spuštao je loptu Anćeloti na konferenciji za medije.

Van toga, Italijan je bio zadovoljan reakcijom njegove ekipe i pobedom.

“Vratili smo se! Do poluvremena nismo izgledali dobro, ni blizu onoga što sam očekivao. Teško je kada se dinamika menja, ali tim je pokazao karakter. Drugo poluvreme igrali smo sa mnogo više samopouzdanja, nismo se predavali, borili se za svaku loptu, a i dve promene su napravile dobar posao“.

Sebaljos i Asensio dali su novu energiju ekipi...

“Promenili su dinamiku igre, dali nam dodatni kvalitet i energiju. Bili su presudni faktori za totalni preokret“.

Uprkos pobedi, imao je određenih zamerki...

“Bio sam ljut na igrače jer nisu igrali sa dovoljnim intenzitetom u duelima, to sam im rekao na poluvremenu, da moraju da se probude i urade nešto dobro na terenu. Ne možemo sebi da priuštimo da igramo kao u prvom poluvremenu. Opet, reakcija ekipe u nastavku bila je spektakularna. Ovaj tim se nikada ne predaje“.

Interesantno je bilo da je Tonija Krosa izveo, a ostavio Eduarda Kamavingu...

“Igrao je sa mnogo energije i karaktera. Nisam hteo da ga izvodim jer malo, pomalo uči važne detalje igre i kako da bude kompletan igrač“.



tagovi

Karlo AnćelotiRodrigoReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara