Komentari na vest

Izabrali smo kontinuitet, važno je da igrači znaju ko će ih voditi

U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Dobro je Nemanja Matic na vreme pobegao iz reprezentacije!
N

Nemanja8989

pre 2 meseca

Kontinuitet raspadanja…
L

Luta ciganin

pre 2 meseca

Svaka cast Piksi, zasluzio si!! Mogu da te mrze ali ko je posten priznace da ne pamte trenera koj nas odveo poslednji put na oba takmicenja. I usao u A rang u ligu nacija. Jeste fali nam svasta ali samo konstnim radom mozemo do uspeha. Samo napred Srbijo!!
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Detalji ugovora? Drugi ugovor, sledi povišica? Koliko? Klauzule ugovora?
F

Futsalista

pre 2 meseca

Selektore prvi put odnecete zastavu Srbije na EVRO.
C

Ciganj ali najlepši

pre 2 meseca

Voleo bih da grešim, ali mislim da bi FSS bilo bolje da bira diskontuitet. Privešćemo se kao bosi u disku gde je pijana grupa Engleza porazbijala sav inventar…

Ivica Gasic

pre 2 meseca

Puno je važniji kontinuitet dobrih rezultata moj Piksi, nego da forsiramo jednog selektora! Pogotovu što se taj jedan zadnje dve godine više voza i slika sa predsednikom države, nego što se sastaje sa potencijalnim reprezentativcima! Sam plasman na Euro u verovatno najlošijoj kvalifikacionoj grupi ikada, nije i neće biti zadovoljavajući! Ukoliko se ne prođe grupa na prvenstvu sad, neko mora snositi odgovornost!! A to se uglavnom odnosi na tebe, moj selektore Piksi!
l

laker

pre 2 meseca

kakva ja atmosfera zadnjih godinu dana sve ukazuje na to da je vreme za rastanak a vi dajete ugovor kao da je pokidao kvalifikacije, on vadi Samardzica protiv Kipra umesto da ga uigrava za Euro sa SMSom, Tadicem i Mitrom a ostavlja Mijailovica, znamo odma da ce on vrv i zapocinjati tekme na Euru.
1

1912

pre 2 meseca

Taj Mijailović ti je uradio nešto loše lično u životu? Dosadan si više sa njim. Komentarišeš ga u 20 navrata dnevno a možda ni neće biti na spisku za EP.
l

laker

pre 2 meseca

Bice 100% sam siguran. Jos je rekao u intervjuu da on ocekuje poziv i Piksi ga na proslom okupljanju hvali i kaze kao jel to nekog iznenadjuje sto sam ga pozvao, kao da je osvojio LS sa zvezdom Bog te mazo, pa vadi Samardzica na poluvremenu nakon asistencije i iznudjenog penala a ostavlja njega..
M

Madridista 23

pre 2 meseca

@laker Novi ugovor je dobio jer je to deo dogovora ,da se unapred obezbedi ,burazerska varijanta ugovora ,da u slucaju loseg rezultata i pritiska javnosti,medija, bude primoran da ode ,to ucini sa punim koferom para jer ako smenimo selektora pod ugovorom i to jakim,moramo ga obestetiti
M

Marko Jutka

pre 2 meseca

pravi i iskreni sportista a da ne pominjem patriotu, jer u pitanju je reprezentacija bi sebi trazio bonus ako se plasira dalje a ne kao ova prostacina koja trazi sebi milion eura ako ispadne iz grupe. Ej bre! Da mu se plati neuspeh! To trazi!!!! Kakav je to covek? Milion eura!??? Nemamo za decu i bolnice a alavi sebi trazi da mu drzava Srbija plati milion eura za debakl!!!
#

#

pre 2 meseca

Vazno je da se ima kontinuitet i da igraci znaju zahteve selektora. Preduslov za to je da taj selektor zna nesto.
V

Vinegar

pre 2 meseca

Sto rece onaj covek za jednu drugu personu “Boljeg nemamo, goreg necemo naci”. U svemu ovome na sta lici srpski fudbal, Piksi je jos jedini kakav takav autoritet da stvari drzi pod nekom kontrolom i da zbog ega jos i zele da napravi uspeh. Kad se dese, ako se dese, promene tamo gde treba, onda nek dodje i drugi selektor. Ovako bi samo ukaljali i pojeli neko novo ime bez ikakvog prostora za uspeh.
l

lol12

pre 2 meseca

Plus verovatno najslabiji igracki kadar u istoriji Srbije.
l

lol2

pre 2 meseca

Manje price vise radi Pikseto. Pred svaki mec ili takmicenje samo brbljas i brbljas u prazno a rezultata nigde. Cuti malo, budi tih. Koncentrisi se na igrace i prvenstvo, ne slikaj se sa Dacicem jbt, ne idi po Rtsu. Ali ne vredi, ovom coveku je sve zajebancija.

Ivica Gasic

pre 2 meseca

Hvali se na sva usta plasmanom na Euro posle 24 godine! Ok, super je to sve, ali čekaj - mi smo u verovatno najlošijoj kvalifikacionoj grupi otkako se igra ovako, bili jedva drugi!!? Mađari nas dvaput odučili od fudbala! Pa nismo svi veverice Piksi! Hoćemo dobru igru na Euru i prolaz grupe! Sve lošije od toga je neuspeh. Tačka. Sportski pozdrav!