Proslava gola Partizanovih igrača (©FK Partizan/Miroslav Todorović)
Proslava gola Partizanovih igrača (©FK Partizan/Miroslav Todorović)

Andradeov prvi utisak: Partizan ima dobar tim, želimo veliki uspeh

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.06.22. | 20:57

Momak sa Zelenortskih Ostrva imao odličan debi za crno-bele, začinjen pogotkom

Rikardo Gomeš zbog povrede nije igrao za Partizan u prijateljskom meču sa Spartakom iz Trnave (3:0), ali ga je na najbolji način odmenio saigrač iz nacionalnog tima - Patrik Andrade.

Novajlija među crno-belima pogodio je već u debitantskom nastupu, a pored gola kom je kumovao sjajan centaršut Filipa Holendera, imao je još nekoliko odličnih poteza i nagovestio da će biti značajno pojačanje za tim iz Humske.

Izabrane vesti

Posle pobede nad rivalom iz Slovačke trener Ilija Stolica zadovoljan je bio učinkom novog veziste, a svoje utiske za klupski sajt izneo je i Andrade.

"Dobar početak, radili smo na ovome cele nedelje, ovo uvek kažem, ali onda kada tim igra dobro, gol dođe kao neka nagrada. Kada ekipa igra dobro, onda i ja igram dobro i to je dobar put", istakao je 29-godišnji fudbaler.

Imaju crno-beli trenutno dosta kadrovskih problema, međutim, odsustvo nekih važnih igrača nije se primetilo ovog utorka u Sloveniji.

"Dobro je bilo, krenuli smo precizno, ali svako od nas zna da je teško kada imamo takvu situaciju sa povredama, onda dosta igrača nedostaje zbog toga kao što je i danas, ali sledeći put će biti možda još teže, jer ćemo igrati sa ekipom Fenerbahče, videćemo", podsetio je Andrade na "generalku" protiv turskog velikana iduće subote u Gracu.

Nasmejan je novajlija od prvog dana među crno-belima. Pevao je, predstavljao se kao "Patriković"...

"Igrao sam u Bugarskoj i znam takve stvari, volim da se šalim, to sam ja - volim da se šalim i uživam i mislim da je to veoma važno", objasnio je.

Izneo je Patrik Andrade i prve utiske o novim saigračima i treneru Stolici.

"Mislim da je ovo dobar tim, dobar kolektiv. Ovo je dobar put da se dođe do uspeha, radimo naporno na tome da napravimo veliki uspeh", poručio je novi vezista Partizana.


tagovi

FK PartizanPatrik Andrade

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara