(©Reuters)
(©Reuters)

Andre se opredelio: Biram Barsu pre Reala

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.12.23. | 00:10

Vezista Fluminensea javno rekao gde želi da nastavi karijeru

Bila je ovo veliko veče za Andrea. Njegov Fluminense se pobedom nad Al Ahlijem (2:0) plasirao u polufinale klupskog prvenstva sveta, a on je poneo priznanje za igrača utakmice.

Sve su to stvari koje mladom igraču dižu cenu i skreću svetla reflektora na njega. Mada, u svetu fudbala Andre je već svima dobro poznato ime i jedino što se svi pitaju je gde će mu biti sledeća stanica posle Fluminensea. Koji evropski grad će izabrati da mu bude novi dom.

Izabrane vesti

I 22-ogodišnji vezista brazilskog kluba se javno opredelio za – Barselonu. U „ponudi“ španskih novinara posle meča bio je i Real.

„Nisam do sada dobio nijednu konkretnu ponudu, mada se ni ne bavim tim stvarima, sve sam prepustio menadžeru. Potpuno sam fokusiran na Fluminense. Što se tiče Barselone i Reala, oba su veliki klubovi, ali ja bih izabrao Barsu“, poručio je Andre.

Sada je na potezu katalonski gigant, koji ima otvoren prolaz do mladog igrača. Jedino što Barsa trenutno nema je – novac. Uostalom, predsednik Đoan Laporta je juče rekao:

„U zimskom prelaznom roku, ako nam finansijski fer-plej dozvoli, dovešćemo vezistu, ali na pozajmicu“.

Tako da Andre mora da se strpi makar do leta ako želi da obuče dres katalonskog giganta. Sad, ako stigne ponuda koja se ne odbija sa neke druge adrese... Pominju se i Fulam i Liverpul da će da bace udicu u januaru.

 



tagovi

AndreFluminenseBarselonaReal Madrid

Obaveštavaj me

Real Madrid
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara