Kaluđerović (© Star sport)
Kaluđerović (© Star sport)

Andrija Kaluđerović četvrti put u dresu Rada

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.01.21. | 21:29

Uz najboljeg strelca u istoriji Superlige Građevinari će dobiti još jedno pojačanje

Svuda pođu – na Banjicu dođi. Obišao je Andrija Kaluđerović planetu uzduž i popreko, igrao u Evropi, Aziji i Australiji, ali nigde mu nije tako lepo kao u Crnotravskoj. Iskusni napadač dogovorio je da pojača Rad u nastavku sezone čime će početi čak četvrti mandat u tom klubu.

Prema saznajima Sport kluba, Kaluđerović će se vratiti u srpski fudbal, jedino još nije definisan tajming, mada je izvesno da će na proleće biti adut trenera Milana Milanovića u nezahvalnoj misiji „opstanak“. Kako je Rad postigao samo 15 golova u prvih 19 golova, jasno je da škripi u realizaciji i da će Andrijin posao biti da poboljša efikasnost.

Izabrane vesti

Ako neko zna kako se daju golovi na srpskim terenima to je 33-godišnji momak iz Bačke Topole. Dosad ih je izbrojao 70 za Rad, OFK Beograd, Crvenu zvezdu i Vojvodinu, što ga čini najboljim strelcem Superlige (od sezone 2006/07 do danas). Iza njega su Milan Bojović (trenutno član lučanske Mladosti) sa 67, te Ognjen Mudrinski (65), Lamin Dijara (56)...

Kaluđerović se na elitnu scenu ovdašnjeg fudbala vraća posle višemesečne epizode u Žalgirisu s kojim je osvojio titulu prvaka Litvanije. Na Banjici će imati za saradnika još jednog iskusnog špica, pošto Sport klub javlja da je prelazak u Rad dogovorio i Slaviša Stojanović, 33-godišnji špic jesenas angažovan u OFK Bačkoj.


tagovi

Andrija Kaluđerović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara