Komentari na vest

Andrija Majdevac otkrovenje leta u Novom Pazaru: Rešetam, ako mi veruješ! Kome da se dokazujem kad je sve crno?

A

Ajn Tufiha

pre preko 1 godinu

Ali kad ljudi koji dodju sa Malte pričaju da se tamo igra vanserijski fudbal i da su tamo napredovali, odmah prestajem da čitam. Druže, na Malti i dalje postoje potpuno amaterski klubovi u prvoj ligi, neki i nisu. Plaćaju kao tipa Čukarički, svaki igrač Zvezde ima nenormalno veću platu od pola jednog malteškog tima. Uslovi nikakvi, struka očaj. Koga lažete? Isto važi i za one što odu tamo pa umisle da su gastarbajteri. Ono što sam tamo video nema ni u Africi. Gastoz si bato moj u Švici, Nemačkoj, Francuskoj Švedskoj. Na Malti si, ne znam, tu na steni nekoj okružen Beograđanima i uglavnom mutnim kombinacijama.
Z

Zlot

pre preko 1 godinu

Gastos je bila nemačka uvreda iz '60-ih godina prošlog veka, za radnike iz ex Yu koje je Tito slao preko jer nije bilo dovoljno posla. Ne razumem zašto Srbi i dalje vređaju svoje zemljake koje žive u inostranstvu. Elem, Malta je prelepa i bogata država i jedno prelepo životno iskustvo. Dve godine sam se osećao kao kod kuće i upoznao buduću suprugu. Naravno da nema vrhunskih uslova ali nema ni amaterskih klubova. Igraju naši solidni superligaški igrači, kao i drugi Balkanci ali i Afrikanci, Latinosi i svi drugi koji pokušavaju nekako da dođu do Evrope. Ima tu i Italijana iz Serije B i C (tipa Falko koji je zalutao u Zvezdu umesto da igra u Hamrunu). Garantujem da bi prvih pet timova sa Malte izborili Evropu kada bi se takmičili u Superligi a svi bi izborili opstanak.
G

Gosthagaga

pre preko 1 godinu

Zlot Bor ili? nahaha
G

Gostbrue

pre preko 1 godinu

Ne znam da li znas koliko placa Cukaricki na ruke 20 30 soma eura i plata 5 6000eura mesecno u dan.Pozz
1

145 5

pre preko 1 godinu

Postuju u Krusevcu svoju decu. Problem je sto je Napredak tada igrao super ligu a Majdevac bez mnogo iskustva. Otosao u Temnic, ali temnic te godine ispao iz 2 lige. U indjiji je igrao. To je bilo malo iskustva. Napredak je u to vreme prednost davao igracima sa iskustvom dosao Veskovac iz tuluza, Nemanja Petrovic iz Čavesa iz portugala, Nikolic iz rumunske lige. Ambicije kluba su bile tada velike svako leto najavljivala se evropa. Majdevac je dobar igrac ali u Krusevcu nije dobio sansu jer je imao jako malo iskustva a klub visoke ambicije.
R

Rista M

pre preko 1 godinu

Smetlo ti sto Krusevljani ne igraju za Napredak, a ne smeta ti sto nekom mladom Pazarcu, Krusevljanin zauzima mesto u prvom timu. Svi kada odu negde u drugi grad da igraju, onda vise ne vrte milion puta ispricanu pricu kako treba dati sansu mladim igracima iz svog grada.