Andrija Radulović hoće u Superligu

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.01.21. | 16:24

Crveno-beli nameravaju da ga proslede u Grafičar

Za zvezdašku javnost prilično iznenađenje predstavljala je vest, koju je prvi lansirao MOZZART Sport, o nameri rukovodstva i stručnog štaba srpskog šampiona da supertalentovanog krilnog igrača Andriju Radulovića pošalju na šestomesečno kaljenje u Grafičar. Kada god je dobijao šansu na prirodnoj poziciji levog krila ili polušpica, Srbin iz Kotora je ostavljao više nego dobar utisak.

Stigao je da postigne gol protiv Zlatibora, zatim je u poslednjem zvaničnom jesenjem meču na Banjici asistirao Nikoli Krstoviću za pobedonosni pogodak. Ipak, procena odgovornih sa Marakane je da zbog velike konkurencije Radulović treba da napreduje u drugoligaškoj konkurenciji, i prođe sličan put kao Željko Gavrić i Veljko Nikolić...

Izabrane vesti

Međutim, odluka o narednoj stanici u karijeri Andrije Radulovića još nije doneta. Posebno što su pojedini superligaši pokazali interesovanje za momka ubitačne levice. Nije tajna da bi ga u Surdulici rado video učitelj iz omladinskih dana Slavoljub Đorđević.

“Znam da postoji mogućnost da nastavim karijeru i u inostranstvu ili u nekom od superligaških klubova tako da ću narednih dana u dogovoru sa porodicom i ljudima koji vode računa o meni od kada sam došao u Beograd odlučiti koja je najbolja opcija za mene u ovom momentu”, rekao je Radulović.

Odlikaš Zvezdine škole imao je blistav start u prvom timu, postigao je prvenac prošle sezone protiv Radnika. Solidnu minutažu imao je i tokom jeseni, koristio ga je Dejan Stanković i na mestu levog beka. Ipak, potencijalni dolazak još jednog igrača ofanzivnih karakteristika suzio bi prostor Andriji Raduloviću. Posebno ako se zna da će se u trenažni proces uskoro vratiti Aleksandar Kataji, i da je tu još Željko Gavrić.

“Željan sam fudbala. Ostvario sam jedan od svojih snova, dao sam gol za moju Zvezdu, otrčao sam na sever da proslavim sa navijačima i Dejanom Stankovićem kojem sam zahvalan za svaki minut koji sam proveo na terenu. Od 14. godine sam na Marakani, Crvena zvezda je moj klub i verujem da ću se na leto vratiti da nastavim tamo gde sam stao. Sada imam veliku želju da igram utakmice i željan sam fudbala”, jasan je Radulović.

Zanimljivo samo nekoliko utakmica u seniorskom timu Crvene zvezde bile su dovoljne Raduloviću da postane igrač sa pedigreom na evropskom tržištu. Posebno u Italiji, pošto uticajni menadžer Pastorelo vodi računa o njegovoj karijeri. Pominjalo se da su za njegove usluge zainteresovani Milan i Inter, odnosno Benfika. Ugovor sa crveno-belima Raduloviću ističe leta naredne godine.

 


tagovi

Andrija Radulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara