Andrija Živković produžava ugovor sa PAOK-om

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.10.21. | 11:14

Poslednjih dana intenzivirani pregovori

Posle teškog perioda u Benfiki Andrija Živković je rehabilitovao karijeru u redovima solunskog PAOK-a. Ove i prošle sezone rođeni Nišlija je postao jedan od ključnih igrača kluba sa severa Grčke. Dao je veliki doprinos i solidnim rezultatima u Evropi, rešavao je i velike derbije protiv Olimpijakosa.

Živković je na 57 mečeva za PAOK postigao 14 golova i zabeležio devet asistencija. Međutim, na Tumbi su strepeli poslednjih sedmica, zbog činjenice da reprezentativcu Srbije u junu ističe ugovor sa PAOK-om. Već na zimu Živković ima mogućnost da se dogovori sa novim klubom, potom u narednom prelaznom roku ode kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

Bio bi to veliki gubitak za PAOK, s obzirom da zbog godina i kvaliteta Živković pored sportskog ima potencijal da grčkom klubu donese i finansijski benefit. Upravo zbog toga su čelni ljudi jednog od najvećih klubova Grčke počeli pregovore sa Živkovićem oko novog ugovora.

Solunska štampa odiše optimizom i veruje da će PAOK uspeti da zadrži kapitalca. Ne pominju se uslovi saradnje, ali napominju da su dve strane imale sadržajne razgovore i da deluje kako će Živković ostati na Tumbi.

Očekuje se da posle reprezentativne pauze bude više konkretnih informacija, odnosno da Živković parafira vernost.


tagovi

Andrija ŽivkovićPAOK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara