Komentari na vest

Anjeli brani Alegrija: Juventus odluke donosi na kraju sezone

G

Gost29

pre preko 1 godinu

Šta drugo očekivati od kluba koji za onog Vlahovića plati 80 miliona i ima Kostića nego borbu za opstanak
D

Dachaa

pre preko 1 godinu

Ne može biti trenerova krivica ako ekipa nikoga ne može da pobedi. Izjavio je Anjeli i ostao ziv..
O

Opa Miki

pre preko 1 godinu

Mislim se da se čeka da prođe svetsko pa da vide šta će da se desi sa Francuskom. Ako je preuzme Zidan, da probaju da dovedu Dešana, ako ne, da kleče pred Zidanom. Kako god da bude samo da ne dovedu Boaša, taj ni sam ne zna kako ljudi njega stavljaju u istu rečenicu sa vrhunski trener, a da ne misle ironično i bez prefiksa nije.
g

gost997

pre preko 1 godinu

Vlahoviću bježi odmah u januaru
p

pa moze

pre preko 1 godinu

Al posle ovih partija samo u one sto se bore za opstanak.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Navijam za Juve od početka ‘80tih,dakle 40 godina.Ovo je najgori Juventus od kada navijam za njih.Jasno je da je Alegri već dobio otkaz samo je problem što trenutno nema slobodnih top trenera.Možda se čeka kraj sezone pa da se tad dovede neki top trener ako bude u opticaju.Sada ne bi dobili ništa sa smenom Alegrija jer bi morali da plaćaju njegovu zamenu koja bi bila samo prelazno rešenje,a i Algrija.
ž

žioo

pre preko 1 godinu

Dali bi oni njemu otkaz koliko sutra da nije među najplaćenijim trenerima evrope,valja iskihati toliku odštetu,a slobodnih trenera ima itekako zidan,tuhel,lew,poketino,bielsa,marselino,viljašboaš,souza,ranijeri itd ,ti ako pod top trenerima se nadaš nekom pepu,takvi neće nikad ni bit slobodni
@

@zioo

pre preko 1 godinu

Pep veliki trener nije, da jeste od 2011 do sad bi sa potrosenih 2 bi uzeo makar jednu LS, ni sa Bajernom ni sa Sitijem nije osvojio LS, dok je Ranijeri sa Lesterom osvojio PL, sto ga automacki cini vecim, jer taj podvig napraviti je vredniji nego 10 liga sampiona sa ovim Sitijem a on nema niti jednu
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Ja pratim juventus manje od tebe definitivno, nisam navijac, ali sam voleo neke njihove timove i ovo nije najgori Juventus. Igra lose, ali nisu oni siti i psg i real da imaju 23 vrhunska igraca. Jednostavno im se ne da, povredjen pogba, povredjen kjeza, di maria, koji je po meni jedan od boljih veznjaka zadnjih 10-15godina, ne moze da sastavi dve utakmice, a i mator je, medjutim klasa je tu. 3 igraca koja sam nabrojao su u njihovih 5-6 najboljih igraca. To ne menja cinjenicu da ekipa koja igra ne sme da gubi od haife i da gubi bodove os ko zna koga u ligi, ali nekad se kockice sloze, nekad ne. Za ligu sampiona je zavrsena prica, ali bice ovo zanimljivo prvenstvo, nece napoli i milan da drze ovakav tempo, dici ce se juve i inter, ide katar, svasta ce tu biti.
O

Opa Miki

pre preko 1 godinu

@Mjv nije najgori na papiru, ali na terenu izgledaju ocajno. Po imenima je sigurno bilo slabijih igrača u ekipi, ali nikad ovako očajno nisu igrali.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Naslo bi se vec resenje, da imaju zelju da jure bolji rezultat. Nikakve pare tu nisu problem. A drugo, mislio sam da vam je najgori Juventus bio onaj sa Krasicem, kome se podsmevate i dan danas iako je bio top igrac u Juveu... Sad je ovaj najgori, sa Vlahovicem?

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Slobodni su Zidan I Simo Krunic
a

alexx

pre preko 1 godinu

anjeli pogubio konce misleci da sve zna posle devet skudeta za redom ! ovo je samo kulminacija losih poteza unazad 3-4 godine pocevsi od dovodjenja Ronalda ! Ronaldo je cak i dobar potez kakvi su igraci dovedeni posle njega ! to nije prvi put da se ovo desava u Juventusu...kad je igrao Zidan dvdd godine su bili sedmi na tabeli ! preveliki je Juve klub da to moze dugo da traje ali nikako da nauce ! Anjeli sa njegovom super ligom je i zasluzio da mu se ovo desava i bolje bi mu bilo da se brine za svoju fotelju nego sto brani Alegrija...lako moze da se desi da obojica dobiju otkaz istovremeno !
N

No.1

pre preko 1 godinu

KAko misliš da gazda Anjeli dobije otkaz?
G

Gost5555555

pre preko 1 godinu

odgovor za No.1: fino, on je samo predsjednik, a uđi na google i pogledaj ko je John Elkann, pa će ti biti jasno sve Onaj ko je na čelu biznis dinastije i ko daje lovu u klub - taj i odlučuje
N

Neka ga bre

pre preko 1 godinu

Ja mrzim juve iz dna duse i molim Boga da ga ne otpustite...
O

Opa Miki

pre preko 1 godinu

Mogu da rade šta hoće ali Juventus, više nema šanse da prođe grupu, a visi joj i treće mesto. Sa ovakvom igrom, gubi sve do kraja, a Makabi možda i pogleda sreća pa otkinu nekom bod ili makar izvuku bolju gol razliku... Navijam za Juve od 2000te i ovo je prvi put da ih vidim u ovolikom kanalu...sve poteze koje su povukli zadnjih 5 godina su srednje žalosni u najbolju ruku, samo se nije sve odmah videlo jer su i Milan i Inter bili u buli, Atalanta nedovoljno jaka za male mečeve, Napoli večni kandidat za skudeto... Sad ako izborimo LŠ da se svi udaraju u dupe od sreće. Treba jedan dobar reset i da se dublje zađe zašto je konstantno pola ekipe povređeno.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Da,da pare su problem ali, sam mu dao bolestan ugovor kako ne bi otišao u Real. Sada ja snosim najveću krivicu ali jednostavno ne mogu da plaćam još jednog trenera jer smo u problemu zbog gomilanja ,,besplatnih" igrača.
G

Gostić

pre preko 1 godinu

Anjeli, pitaj Galijanija da ti daje malo privatne časove. Vidiš li da pojma nemaš? Ako neće Galijani, ti zamoli Moratija da te on podučava.
G

Gost666

pre preko 1 godinu

Spremajte se za pakao do kraja sezone....
d

djubrentus

pre preko 1 godinu

ti hoces neku superligu evrope, mucenici ne mogu haifu da dobiju hoce da igraju superligu evrope
S

Snowman

pre preko 1 godinu

Juventus kompleks klub vide sebe na nivou Reala i Barse, samo je problem sto njih niko tako ne vidi…