Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Nije se biralo, ali se pogađalo

Vreme čitanja: 3min | čet. 19.03.20. | 07:57

Pogledajte ko vas je 18. marta prodao, a ko vam je doneo novac

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO:

TAMPINS ROVERS - HOUM JUNAJTED (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 4:0

Tampins Roversi su na krilima balkanskog dua, ubedljivim trijumfom nad Houm junajtedom istakli ozbiljnu kandidaturu za titulu – 4:0. Rezultatska neizvesnost trajala je čitav sat, a onda je goste otvorio crnogorski napadač Boris Kopitović. Nekoliko minuta kasnije, prednost je duplirao bivši fudbaler Čukaričkog, Zehrudin Mehmedović.  Do kraja su Jeleni sa još dva gola potvrdili trijumf i tako zadržali prvo mesto.

RIVERS JUNAJTED - VARI VULVS (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 3:0

Rivers Junajted je bio ubedljiv protiv Vari Vulvsa na svom terenu (3:0) uz dva gola Malačija Ohavume. Domaćin je dominirao tokom čitavog meča, a vrlo važan trenutak dogodio se u  38. minutu, kada je Ohavuma postigao svoj prvi gol. Sve je bilo rešeno u 73. minutu, kada je Kunle duplirao prednost svog tima.

LOBI STARS - IFEANJI (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 1:0

Lobi Stars se na vreme obezbedio u okršaju sa Ifeanjijem i golom Samada Kadrija stigao do tri vredna boda u ovom meču. Bio je to meč sa izuzetno malim brojem prilika na obe strane. Dve ekipe su se nadmetale u faulovima i prekidima, što je u potpunosti ubilo igru. Na kraju je zadovljan bio samo domaćin.

PLATEU JUNAJTED - KVARA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:1

Vodeći Plateu je na svom terenu savladao Kvaru sa 2:1, a junak slavlja lidera nigerijskog šampionata ponovo je bio Ibrahim Mustafa. On je postigao dva gola u uvodnom delu meča, dok su gosti jedini pogodak postigli u 51. minutu preko Adekekea.

HEKIMOGLU - KIRKLARELI (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:0

Sigurna pobeda za produžetak niza na šest mečeva bez poraza i ujedno petu pobedu u tom periodu, ali i osmehe na vašim licima. Pitanje pobednika rešeno je još sredinom prvog dela igre, u razmaku od sedam minuta, kada su viđena oba gola. Drugo poluvreme je bilo odrađivanje posla protiv nejakog Kirkarelija.

LODE - TORNS (tip 2, kvota 1,50) – rezultat 1:3

Trijumf posle preokreta, zar ima šta slađe? Imao je Torns gol zaostatka na poluvremenu, mislili ste da će vas izdati, pa iako je u pitanju bio prijateljski meč, dodao je gas i munjevito preokrenuo rezultat. Sva tri gola gostiju pala su u sredinom drugog dela, u razmaku od sedam minuta.

MFM - ABIA VORIORS (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Domaćin je na vreme obezbedio sigurno vođstvo, pa gosti, iako su izjednačili na samom početku drugog poluvremena nisu uspeli da ugroze njegovu pobedu. Golove za MFM dali su Obasi u 19. i Ogvu u 29. minutu, dok je konačan rezultat u 54. minutu postavio Abdulahi u 54. minutu meča.

PRECRTANO:

SANŠAJN - KATSINA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:2

Pobede na gostovanjima u Nigeriji nisu baš česte, a u 25. kolu su viđene čak tri. Jednu od njih ostvarila je Katsina Junajted, koja je bila bolja od Sašajn Starsa sa 2:1. Gosti su poveli preko Sulejmana u 38. minutu, a prednost su duplirali pola sata kasnije preko Atulea. Domaćin se vratio u 74. minutu, ali je i tada bilo jasno da od keca neće biti ništa.

PAZAR - MALATIJA B (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 1:1

Krah u poslednjem minutu. Trebalo je domaćinu više od sat vremena da pronađe put do mreže Malatije B, ali je u 63. minutu ipak uspeo. Činilo se da će vam Turci još jednom doneti dobro, da bi u 90. minutu gost potpino neočekivano stigao do boda, produžio niz bez poraza na pet mečeva i “precrtao” keca na vašim tiketima.

ARTVIN H. - BELEDIJE S. (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 0:1

Artvin je do ovog kola bio tim sa drugom najboljom odbranom u ligi. Međutim, najjače oružju danas je zakazalo u 72. minutu. A kako napad domaćih nije bio raspoložen, bio je to jedini gol na meču, za prvu pobedu gostiju posle četiri neuspešna kola. Nisu morali baš danas…

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara