Komentari na vest

Anri preispituje odluku Čelsija: Zašto su doveli Lukakua, uvek sam se pitao da li će se uklopiti

H

Hazard bratina

pre oko 2 godine

Iz Engleskih medija Lukaku izgleda nije prosao kod mladog kartela u klubu Maunt, Haverc, Pulisic, Dzejms ovaj pokusao da se nametne kao autoritet arogantnim putem, a ovi to ne prihvataju… Postoji prica u medijima da je Pulisic u sali pitao Lukakua zasto fejkira americki akcenat, kazu da od tad ne pricaju, Lukaku se uvredio…
U

Uo

pre oko 2 godine

Anrija niko nije morao da adaptira, mogao je da igra u svakom sistemu ikad smisljenom u fudbalu. Ako ces da igras na kontre - brz je kao metak, ako ces da igras na posed, tehnika kao da je rodjen sa loptom, ako hoces da bunaris, moze i to, visok, jak, perfektan prijem. Unikat za sva vremena.
К

Кокодало

pre oko 2 godine

Болесно комплетан играч. Да спојиш Мбапеа и Халанда у једно, Анри би и даље био комплетнији (техника, слободњаци, пас, преглед игре). Као да креираш играча на фифи и сваки сегмент игре му појачаш на 90. Е то је био Анри.
T

TiP

pre oko 2 godine

Tuhel nije doveo Lukakua, hteo je Halanda samo je aminovao opciju B koji je bila ideja borda, Lukaku je napadac za ekipu koja sedi pozadi igra na polu-kontre, Celzi igra na posed Lukaku ne spor/statican videlo se juce koliko je Celzi opasniji bez njega 5x… Ovde je jasno da ce Lukaku da leti….
D

Deniz

pre oko 2 godine

Šta je rješenje? -Prodati ga dok još vrijedi i dovesti štopera Konadea, vratiti Galagera i A.Broju sa pozajmice i kupiti nekog napadača, ne mora biti top zvijezda, sa kim bi Broja mogao da se rotira.
D

Darko55

pre oko 2 godine

Broja nije kalibar za Chelsea, nego za South u slicne klubove
1

14

pre oko 2 godine

Jedan jedini i neponovljivi - Thierry Henry