Komentari na vest

Anri: PSŽ je i dalje Mbapeov tim, Mesi ne pravi razliku na krilu (VIDEO)

G

Gost1312

pre preko 2 godine

Meni smeta to sto se neki igraci fakat forsiraju previse od strane novinara, kolega, igraca, familije i ko zna koga vec, previse se uzdizu pojedinci i onda kada ti pojedinci pocnu da prave haos, probleme klubovima, upravama i kome vec ne onda se nema sta cuditi i zgrazavati. Npr. Mbappe me razocarao ponasanjem mnogo kao balavac vec digao celo i nos, francuska propagandna masinerija iza njega, odvratno ponasanje ima i njusku, a nerijetko uradi neki prljav potez na terenu kontra protivnika u sto smo se svi uvjerili. U Monacu mi bio simpatican, gotivio sam ga, a onda suprotno totalno, sta je Mbappe uradio extremno dobro, koje extra velike tekme je rijesavao sam, ali sam da je nosio, gdje je pokazao respekt neki i nesto vrijedno sjecanja ? Moje licno misljenje da ima dosta jos uzbudljivih igraca, boljih od Kiliana, a ne pridaje im se paznja ni blizu toliko, niti im se daje respekt koji je zasluzen. Henry je legenda i igracina bio ali se preserava s ovim momkom dugo vremena ga forsira i pocelo je da smara. P.S. Ovaj vec 5 godina kako je upao na najveci nivo i jos nema Lige prvaka, s takvim timom i parama upumpanim, a nece je vidjeti ni sada s Messijem, Ramosom i kompanijom, zato sto su prokleti.
L

Loo

pre preko 2 godine

Messi ce na kraju ove godine imati 2 zlatne lopte u 3 sezone bez Cavija i Inieste, a Ronaldo ima 1 zlatnu loptu u 15 sezona bez Krosa i Modrica. Nikada Ronaldo nece biti ni u TOP 5 najboljih ikada jer je mogao biti najbolji samo uz njih dvojicu.
H

Hfhdj

pre preko 2 godine

Zato Ronaldo sa 36 godina ode u Englesku da igra pravi fudbal, a Mesi u Francusku da ne dobija batine i uzme neki dinar.
H

Hfhgh

pre preko 2 godine

Hfh, ironicno je sto je Mesi dobio vise batina u Francuskoj nego ona barbika u Engleskoj ligi. Pricas o Ronaldu koji je iz Spanske lige pobegao u Italijansku gde Juventus nije imao nikakvu konkurenciju? Inace, Ronaldo je najplaceniji igrac u istoriji Engleske lige kada vec pricas o parama.
A

Allianz

pre preko 2 godine

Ma najbolje da će Mesi i Ronaldo u ovim fudbalskim godinama da vuku lopti i da jurcaju po terenu kao pre 10ak godina. Pa oni sad služe da sa jednim ili dva dobra poteza reše meč, da ostali mladji igrači trče umesto njih. A ne da Mesi jurca napred nazad konstantno i da pokušava da driblinzima u trku baca igrače, kao što je nekada radio da bi bacio nekome na tacnu da ga ovaj da. Naravno da od toga nema ništa, nego Neimar i Mbape po strani a ovaj u napadu, pa da vidiš kako puca sve u 16.
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Iskreno ne slazem se sa anrijem da je mesi problem,mene je razocaralo sto ce poslednje godine karijere protraciti sa raspalim nejimarom.Da je otisao u bajern/liverpul/celzi bio bi onaj isti.Ti timovi igraju 90 min fudbal,ovde 5 min kad se zvezdama igra ostatak meca raspad sistema.Realno birao je klub zbog nekog prijateljstva i para,nzm ko ga je savetovao da ode u raspali pariz
I

I

pre preko 2 godine

Gse si procutao da je Anri rekao da je Mesi problem? Jako su cudni komentari na ovoj objavi. Rekao covek samo da bi sad vise doneo u sredini nego na krilu, sto je tacno.
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

@i rekao je covek da je ovo i dalje mbapeov tim i da svaka lopta ide njemu.Msm izvini mesi u svakom timu treba da bude glavni igrac.Mislio sam problem u smislu da to sto se nisu uklopili nije do mesija,igrali bi ovako ocajno i bez njega u francuskoj.Prosle godine im je lil ispred nosa uzeo titulu
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Anri je apsolutno sve lepo rekao. Mesi bi napravio strahovitu razliku po krilu da ima 10 godina manje. Ali sada vise nije ni priblizno onako brz, ok igra mu se nije svodila na brzinu, ali je ona svakako potrebna kad igras po strani, posebno u Francuskoj gde su bekovi bukvalno nabildovani atleticari. Potpuno je normalno da bi sada mogao mnogo vise pruziti u sredini terena,gde bi mogao da iskoristi sav raskos koji moze da ponudi. I potpuno je prirodno da igraci kako stare menjaju pozicije, kako gube na brzini, prelaze tamo gde je ona manje potrebna. Koliko desetki zavrsi na zadnjem veznom, koliko zadnjih veznih zavrsi na stoperu, koliko krilnih napadaca sa osecajem za gol zavrse kao centarfori, poput Ronalda eto najsvezije, itd. Ona krila koja su izrazito kreativna predju na desetku, poput naseg Tadica i tako dalje. Potpuno normalno. Tako da je tacno da bi kao desetka bio daleko bolji i imao mnogo vise opcija u igri.
H

Hihjj

pre preko 2 godine

Evo vam malo duzi komentar. Ronaldo je samo po jednom bio najbolji strelac Italijanske lige i Engleske lige u 10 godina. Ronaldo u 10 godina u Junajtedu i Juvenutusu osvojio samo 1 LŠ. Samo jedna zlatna lopta u 10 godina, a sa Modricem i Krosom 4. Samo jednom je bio najbolji strelac LŠ u Junajtedu i Juventusu. Nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ. U Realu je davao redovno po 15,16,17 komada. U Engleskoj ligi nikad nije dao vise od 20+ golova osim u jednoj sezoni. U Italiji mu tri sezone trebale da bude najbolji strelac lige. I to je uspeo biti u zadnjoj sezoni u Juventusu. U Italiji i Engleskoj u 10 godina je dao samo po 1 hattrick. A u Realu 44. U Junajtedu i u Juventusu nikad nije dao 50+ golova u jednoj sezoni dok je to u Realu cinio redovno. U reprezentaciji je jedini igrac u istoriji fudbala koji je dao 50+ golova reprezentacijama koje nisu bile u TOP 50. Od 111 golova za reprezentaciju, 90 je dao u kvalifikacijama, a samo 3 gola je dao u nokaut fazama SP i EP. Vec punih 15 godina ga nigde nema u najvaznijim utakmicama za reprezentaciju. Price da je se Ronaldo nadavao golova u Juventusu i Junajtedu prodajite nekome drugom ko ga nije gledao. Jasno je da je samo u Realu mogao biti najbolji i da je onakvu statistiku i onoliko golova mogao davati samo u tom klubu uz Modrica, Iska, Krosa, Benzeme, Bejla koji su igrali za njega. Vidi se zadnje 3-4 sezone koliko je dobar bez njih. Ispadanje po osminifinala LS.
9

951357

pre preko 2 godine

Koliko je prvenstvenih golova dao Mesi u Engleskoj i Italiji?
L

Llkko

pre preko 2 godine

951, Ronaldo i moze da bude bolji od Mesija jedino u ligi gde Mesi nije ni igrao :D inace, Ronaldo moze samo da ide na casove Salahu da mu objasni kako se igra protiv Engleskih odbrana. Sto se tice Engleske lige Salah je izmislio fudbal za Ronalda (ne mislim samo na ovu sezonu)
H

Hihjj

pre preko 2 godine

Pa Ronaldo je vec davno dokazao da je na extra nivou mogao igrati samo u Realu gde su svi igrali za njega. Ronaldo je u Realu dao 44 hetrika, a u Juventusu i Junajtedu samo po 1. Komedija. Samo je po jednom u 10 godina bio najbolji strelac Engleske i Italijanske lige, a igrao je u daleko najjacim klubovima u ligi. Mogao bi nabrojati jos dosta ovakvih ponizavajucih statistika, ali necu, i ovo je sasvim dovoljno. Sta bi tek bilo da je igrao u Lesteru kao Vardi ili u Sampdoriji kao Kvaljarela... Verovatno ne bi ni culi za Ronalda...
1

12345

pre preko 2 godine

Pa nije Mesi dao skoro 30 goliva Engleskim velikanima, nije davao golove, Bajernu, Italijanima, ma kakvi, Mesi je samo za spansku ligu...a jaoooooj sto je ovo
K

Kad procitam

pre preko 2 godine

Komentar u mozzartu na vestima o Mesiju,ne zna Mesi van Spanije itd,slab je ovo ono ...a covek 6 zlatnih lopti ima ,ako im ni ti niie dovoljno idite pogledajte Mesi solo goals na jutjubu i uzivajte
1

12345

pre preko 2 godine

E moj Mesi, kako te samo Paje oduvao, kako je to smjelo da ti se desi, i jos nisi proradio u novom klubu, bez obzira sto si ti i par saigraca imali teska putovanja zbog kvalifikacija sa reprezentacijama, ali nema veze morali ste da se uigrate, osvojio si trofej sa Argentinom, koji smo ti dugo zamjerali sto nemas, ali sad kad imas moras sa Psg da budes najbolji da bi te mi smatrali najboljim, ne zanima nas sto imas 6 zlatnih lopti i vrlo vjerovatno sto ces sedmu uzet, mi strucnjaci bolje znamo sve.
N

Nixox

pre preko 2 godine

Ali ovi sto pricaju Mesi ne moze nista van Spanije...au ljudi,zaboravili ste sta je Mesi radio jadnom Bajernu,Liverpulu,Psgu,Citiju u nokaut fazam im konstantno daval po 3,4 gola u dvomecu...pazi neki anonimus u komentarima govori kako Mesi ne valja ovo ono,covek 6 zlatnih lopti ima...Mene blam umesto vas
9

951357

pre preko 2 godine

Ma bravo, samo što je to radio sa jednom od najboljih generacija Barse u istoriji fudbala. A ne sa klubovima iz tih zemalja. Videćemo kako će i ovi PSG Galaktikosi da funkcionišu i kako će tamo da se pokaže.
M

Mrazz

pre preko 2 godine

951, Cavi i Iniesta bez Mesija u periodu od 1998 do 2008 osvojili 1 ligu, a sa Mesijem u timu od 2009 do 2015 osvojise 5 liga i 3 LŠ. Svaki komentar je suvisan. A 2006 Eto i Ronaldinjo osvojise LS i ligu cim je se Cavi ozljedio na pola godine. Mesi je najbolji igrac ikad. Trebaju mu napraviti statuu ispred stadiona.
9

951357

pre preko 2 godine

@Mrazz - Pa nisu samo Ćavi i Inijesta igrali u toj Barseloni. Bilo je tu još igrača. Ne čine generaciju 2 čoveka. Drugo, činjenica je da ta generacija čiji su oni nosioci bila jedna od najboljih u istoriji fudbala. Koliko je LŠ osvojio kad su njih dvojica otišli iz Barse? I opet, sve to nema veze, i neuporedivo je. Ne možeš da upoređuješ njegove rezultate kad je igrao sa Barsom međunarodne utakmice, jer nije igrao u klubu iz neke lige (koji je svakako slabiji od Barse) protiv drugog kluba iz te lige. Evo, videćemo kako će proći u PSGu, iako je i sa njima trenutno ako ne u najjačem, a ono u jednom od najjačih timova na svetu, bar po imenima.
K

Kkkllo

pre preko 2 godine

951, naravno da nisu. Tu su bili jos i Deko, Ronaldinjo, Eto, Zili, Pujol... Svi u najboljim godinama. I sta je Cavi osvojio sa njima? Nista. Koliko je Cavi osvojio LS bez Mesija? Nijednu. A ti sad pitas koliko je Mesi osvojio LS bez njih dvojice u zadnje 3 sezone, a igrao je u Barsi koja se bez njega mozda nece plasirati ni u LS i preti im ispadanje u grupnoj fazi. A Cavi igrao bez Mesija u Barsi koja osvoji LS i ligu cim je se ozljedio 2006 godine. Jesi ti svestan sta poredis? Ne smem ni zamisliti sta bi Mesi radio zadnjih godina da je imao u timu Ronaldinja, Etoa, Deka kada je i sa ovakvom Barsom dosao na prag finala 2019 godine
1

12345

pre preko 2 godine

951357 pa on da osvoji sve sa Psg ti bi rekao da je imao najjacu ekipu ikad, takvi kao ti likovi jedva cekaju da nekog omalovaze, ljubomorne duse, ja ne volim Ronalda ali nikad ruzno ne pisem o njegovim fudbalskim kvalitetima, zasto bih kad je cojek toliko trofeja i timskih i individualnih osvojio, to sto je meni Mesi bolji ne znaci da treba glavu da otvaram drugima sa tim.
9

951357

pre preko 2 godine

@kkkllo - Tema nije Cavi. @12345 - a gde si video da sam rekao nesto lose za Mesija? Ja ga svakako smatram jednim od najboljih u istoriji ove igre, ali opet kao igracem koji verovatno ne bi bio to sto jeste da nije bio tu gde jeste. Ako mi se nesto kod njega ne svidja, to je njegov karakter i sav taj lazni "nice guy" imidz, jer je sve samo ne "nice guy".
g

ghfhghg

pre preko 2 godine

951, kako nije tema kada citavo vreme pises o Caviju, Iniesti i Mesiju? lol. Nestalo ti argumenata pa ne znas sta da napises?
1

12345

pre preko 2 godine

951357 Ali zasto bi mi fudbalske kvalitete gledali sa tim kako ti kazes facom finog momka, briga me kakav je cojek, ne poznajem ga, ja volim da ga gledam kao fudbalera, treba li da ne volimo Maradonu zato sto se drogirao, kakav je bio temperamentom(nekom se svidjalo nekom ne), iskljucivo gledam njegove fudbalske kvalitete.
A

A sto

pre preko 2 godine

Stalno potenciraju Mesi nema gol itd,a sto Nejmara nema na mapi,Mbape masi mnogo sansi,Di Marija u zapecku jos uvek to nista...jedini Verati konstantan ali i on se povredio opet sinoc
N

Nebrinem

pre preko 2 godine

Se ja za Mesija,cim padnu prva dva gola,bice onaj stari...vise me brine Nejmar,zadnju dobru utakmicu za Pariz je odigrao prosle sezonu kod kuce protiv Bajerna,koliko sam gledao sinoc on vise nema ni brzinu
P

Polakoo23

pre preko 2 godine

Anri...zna se kad je najvaznije da se tempira forma...pocetkom februara ili u martu,kad krece nokaut faza lige sampiona..PSG ce do tad imati samo jednu vaznu utakmicu a to je protiv citija u gostima za prvo mesto...do februara imaju vremena da se ukomponuju sigurno
П

Прво што сте

pre preko 2 godine

Написали лаж је да су меси нејмар и ембапе најбољи трилинг на свету
k

kelt

pre preko 2 godine

Nije bas tako veliki, kad je izvan svoje zone komfora, zar ne? Za mene, ni u top 5 najboljih fudbalera ikada.
G

Gostagić

pre preko 2 godine

Trener u pokušaju, s Nevilom i Karagerom pod ruku. Najlakše je kritikovati ljude koji pošteno rade
G

GostiDosli

pre preko 2 godine

to je to ,lepo sam rekao - cim ode iz barse, videce se koliki je igrac... Izabrao Francusku, najslabiju ligu petice... Da je otisao u Primier Ligu, lomili bi mu noge kao nista
d

dada videh

pre preko 2 godine

protiv sitija nisu mogli ni pogledom da ga isprate.
1

1244

pre preko 2 godine

Ај не лупетај па није премијер лига рагби лига...плус и у Француској су изузетно снажни.Меси је у Барси показао ко је и у домаћим мечевима и на Европским утакмицама.
U

Uiiii

pre preko 2 godine

Ko bi mu slomio noge? Sto ne slome Salahu? Mesija nisu slomili ni oni divljaci iz Juzne Amerike gde se igra 10x grublji fudbal nego u Engleskoj ligi.