Arapi kažu: Razišli se Vladan Milojević i Al Ahli

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.03.21. | 10:00

Klub mu duguje tri plate

Posle nešto malo više od godinu dana Vladan Milojević je završio misiju u Al Ahliju.

Kako pišu arapski mediji, srpski stručnjak je napustio klub i odlazi iz Džede. Na društvenim mrežama navijači Al Ahlija ne kriju razočaranje što Milojević više neće voditi njihov klub, jer su verovali da će ih nekadašnji trofejni trener Crvene zvezde vratiti na tron saudijskog fudbala.

Izabrane vesti

Poslednji dani su bili, po svemu sudeći, vrlo intenzivni u Džedi. Arab njuz javlja da je Milojević početkom marta poslao pismo upravi kluba u kojem je tražio da mu isplate tri zaostale plate inače će na ime tog kašnjenja raskinuti ugovor.

Dani su prolazili, a do isplate dugova nije došlo. Dve strane su imale i sastanak, da probaju da pronađu rešenje koje bi zadovoljilo sve, međutim, dogovor nije postignut. Al Ahli je, navodno, probao da izboksuje sporazumni raskid ugovora, ali da ne isplati Milojeviću ništa, na šta on, normalno, nije pristao.

Ako je zaista došlo do prekida saradnje, kao što tvrdi najuticajniji tamošnji list Okaz, ostaje samo pitanje kakav je dogovor postignut, da li će Milojević biti isplaćen za period do kraja sezone, kakav je imao ugovor ili je neki drugi model ugovoren. Ili će morati sudskim putem da traži ono što je zaradio i što mu pripada.

Mediji iz Arabije su u prethodnom periodu pisali i da će Milojević nastavaiti karijeru na Bliskom istoku, da će nakon prekida saradnje sa Al Ahlijem preći u Emirate gde će preuzeti Al Ain.

Tekuća sezona za Milojevića i Al Ahli je bila ispod svih očekivanja, pošto je klub trenutno na sedmom mestu tabele sa pet uzastopnih poraza za sobom.


tagovi

Vladan MilojevićAl AhliSaudijska Arabija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara