Komentari na vest

Argentinska nada Tijago Almada pred vratima Napulja

xxxxq

pre oko 1 godinu

U USA igra sve vise ozbiljnih igraca koji mogu biti top pojacanja za svaki klub iz liga 5. Da on je fenomenalan igrac tehnicki videcemo ali morace da radi na snazi i kondiciju ozbiljno a da ne izgubi brzinu. Ali sve vise Ameri dovode talantovanih igraca koji bi do pre par godina igrali sigurno negde u Evropi a ne tamo, ali vidi se da su ozbiljno se posvetili sokeru. Uz to i kada prodaju to su sve veci i ozbiljniji trnansferi, jeste da je ovaj igrac telenat i da vredi ali 20 miliona je veliki novac za igraca iz MLS lige. Vidi se da je liga sve jaca i ozbiljnija i da nije kako je neki nasi predstavljaju kao cirkus ligu, jer ovaj igrac je reprezentativac Argentine i imao je mesta na SP, i niko nije pitao sta ce on tamo kad igra u MLS a neki iz top timova iz Evrope se ne pozivaju za Argentinu. Ali zato kod nas se ismejava kad se pozove Joveljic sto govori koliko neki nemaju veze sa fudbalom kod nas. Uglavnom dobar potez Napolia, eto bilo bi dobro da Milan malo gleda i pazari tamo jer ima dosta dobrih igraca...
F

Fmscoutt

pre oko 1 godinu

Strasno kakav igrac na FMu.
F

Fica91

pre oko 1 godinu

Eh udarna trojka Almada, Matijas Arezo i Gabrijel Veron, zarili i palili na jna u fm2020 :)
f

fore

pre oko 1 godinu

Momak nije napadač, već desetka. Strahovito lagan na lopti i okreće se oko nje nestvarnom brzinom, stvarno ga vredi gledati. Kontrola lopte isto bukvalno na maksimalnom nivou. Fali mu čvrstine, snage, izdržljivosti i to je razlog što nije brže napredovao, zna se za njega već godinama, da je radio predanije, već bi bio u top 4 kluba sveta, standardan. Na istom je nivou već godinama, a što se tiče čistog talenta, on mu je spektakularan.
r

roni

pre oko 1 godinu

treba da se ugase posle ispadanja od bednog milana
a

asd

pre oko 1 godinu

koga ja sad da dovedem na menadzeru je li bre
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Uzmi u razmatranje sledece igrace: Gilardino, Kasano, Tores, Vilja, Runi, Sevcenko, Drogba, Kajt, Van Persi, Defo, Kanute, Silvajn Viltord, Sidni Govu i Tulalan.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Dobiće ga za siću. Eksplodirace isto kao onaj Gruzijac sto ima teško ime
M

Marado

pre oko 1 godinu

Pakao igrac samo se jos treba dokazati u rvopsko fudbalu..a napoli i argentinac retko se desi promasaj.