Komentari na vest

Arsenal drži Kutinja na oku, prioritet je Edegard

N

Nemanja 021

pre oko 3 godine

Stičem utisak da će Arsenal ni kriv ni dužan dobiti ekipu sposobnu da se uzdigne do ozbiljnog nivoa. Ne znam da li je moguće da preotmu Edegarda Real Madridu, ali s obzirom da mu u Realu nisu baš dali priliku ništa me ne bi iznenadilo. Edegard i Saka su ne samo budućnost, nego i sadašnjost fudbala. Na to su tu izuzetno pouzdani igrači kao što su Obamejang, Lakazet, Parti, Leno, naravno potrebno je još pojačanja i iskusniji trener, ali mislim da se Arsenal vraća na ozbiljan nivo.
B

Bajern Minhen

pre oko 3 godine

Fudbal je nekada bio jednostavan sport gde se nije obraćala pažnja na novac toliko a sad transveri po 100 miliona sedmična plata im je ko nekome što zaradi za života.Žao mi je zbog ovoga izgubio je fudbal draž.
m

makarijus

pre oko 3 godine

bratac prosecna mesecna bruto plata znaci sa doprinosima u Srbiji je oko 500 eura, 12 meseci 6k eura ,pun radni staz 40 godina puta 6k to je 240k eura za ceo zivot rintanja.Da mi je sad ta jedna njegova sedmicna pa da idem u penziju

Grof Stefan

pre oko 3 godine

Opet ta famozna prica o novcu... O kakvoj drazi ti pricas? Na koji to nacin novac ubija draz? Ako igrac zaradjuje 10mil godisnje, jel to znaci da on igra samo zbog novca? Jel to znaci da novac ubija ljubav za fudbalom? Apsolutno NE. Znam da je totalno nepravedno da fudbaler zaradjuje vise od hirurga koji spasava zivote, ali u fudbalu se vrti toliki novac zato sto obican narod voli da gleda fudbal. Fudbalerima nema sta da se zameri.