Dušan Vlahović (MN Press)
Dušan Vlahović (MN Press)

Arsenal ima dogovor sa Violom, ne i sa Vlahovićem: Kupovina u januaru za 80.000.000

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.11.21. | 14:47

Srpski napadač ima potencijal da postane najskuplje pojačanje u istoriji Tobdžija uz Nikolu Pepea

Ništa oko budućnosti Dušana Vlahovića nije sigurno, mnogo je spekulacija, a malo konkretnih informacija. Međutim, kada su vam potrebni konkretnost i kredibilitet, obratite se italijanskom transfer guruu Đanluki di Marciju, odnosno sačekajte da se on obrati vama. Najpoznaatiji italijanski novinar tvrdi da su sportski i izvršni direktor Viole Danijele Prade i Džo Barone poslednjih par dana proveli u Londonu gde su sastančili sa čelnicima Arsenala. Tema - Dušan Vlahović.

Tobžijama se žuri da već na zimu angažuju srpskog bombardera, isti stav imaju i u Fiorentini. Zato su Tobdžije načelno prihvatile da plate sumu od 80.000.000 evra, stim što bi je na neki način razbili, tako što bi deo platili uključivanjem potencijalnih bonusa. Sa tim iznosom, nekadašnji centarfor Partizana postao bi najskuplje pojačanje u istoriji londonskog kluba, ili preciznije, podelio bi to zvanje sa Francuzom Nikolom Pepeom.

Izabrane vesti

Problem u saradnji koja deluje idealno iz vizure oba kluba mogli bi da naprave zastupnici Dušana Vlahovića, koji bi izvesno više voleli da sačekaju letnji prelazni rok i data razmatraju sve ponude kojih neće biti malo. Tada bi trebalo da se u priču uključi i Juventus, moguće Totenhem, a ne bi čudilo da Sparsi krenu u ofanzivu i ranije budući da je Vilijam Levi navodno obećao Antoniju Konteu da će mu dovesti srpskog reprezentativca.

Violi se žuri (već duže vreme poznato da nema ništa od novog ugovora), jer šta čak i da Vlahović do kraja sezone ponese zvanje najboljeg strelca Serije A, teško da će na leto, godinu dana pre isteka ugovora moći da računa na 80.000.000 evra. Klub iz Firence već u glavi ima idealnu zamenu u vidu Domenika Berardija, ali mnogo će još vode proteći rekom Arno ispod Ponte Vekja dok se ne razmrsi ravrzlama sa Vlahovićem, pa tek onda može da se razmišlja o Berardiju.

Podsetimo da je Vlahović prošle sezone na 37 utakmica upisao 21 gol i dve asistencije, a da u aktuelnoj ima već osam pogodaka posle 11 utakmica i jedno dodavanje koje je prethodilo golovima saigrača. Ako nastavi da rešeta mreže ovim tempom, lako bi mogao da probije rekord karijere koji mu je prošle sezone doneo četvrto mesto liste strelaca Serije A.



tagovi

FjorentinaArsenalDušan Vlahović

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara