Komentari na vest

Arsenal je najofanzivniji klub prelaznog roka: Pojačana ponuda Ajaksu na 40.000.000

E

Esex

pre gotovo 2 godine

Samo dzaka da ode i bice u top 4
t

thebookob

pre gotovo 2 godine

bas su se momci koji su presli iz ajaksa i holandije generalno u neki klub dobro pokazali al to ne sprecava bljuzge iz velikih klubova da u nedostatku opcija preplacuju igrace iz te lige.kakvi sarlatani i treba im *****
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/stop-osipanju-sampionskog-tima-antoni-timber-i-martinez-moze-ali-za-200000000-evra/423414 Neka mi neko ovo objasni ovaj tekst od pre neki dan, i ovaj sad. Da li Ajaks prodaje i po kojoj ceni ili je stopirao prodaju!?
S

Snoopy

pre gotovo 2 godine

Jel moguće da neko navija za Totenhem ahahahahaahahah ne ljubomorisite na Arsenal pacijenti..
1

14

pre gotovo 2 godine

Sve mogu da razumem, ali nikako da neko navija za Totenhem. Bravo za Arsenal! Najmladji i najperspektivniji tim u evropi.
A

Azzu

pre gotovo 2 godine

Prosječan igrač za prosječan tim. Arsenal će se opet boriti za četvrto mjesto i to je sve od njih.
M

Mlada ekipa ovo ono

pre gotovo 2 godine

Udaraju ti minuse ovi kvazi navijaci arsenala koji verovatno misle da ce biti prvaci. Pored Sitija, Liverpula, Celzija i Totenhema nemaju sta da traze u top 4. Proslu sezonu su odigrali na svom maksimumu i nista. Ove ce i junajted i vest hem da budu ispred njih. Mozda i Vulvsi. Dakle Arsenal izmedju 7. i 9. mesta.
A

Azzu

pre gotovo 2 godine

Ma Arsenal je prosječan klub trenutno i to je sve. U ranku trenutno sa Unitedom i West Hamom a i Wolves je tu. To je sve, a ovi minusi su samo iskompleksirani navijači koji misle da će uzeti ligu jer su uzeli rezervistu Manchester Citya.
P

Peks

pre gotovo 2 godine

Tim koji se borii za bilo koje mesto u Pl koje vodi u Evropu,a pogotovu za mesto u LS nije ni malo prosecan tim,nisam niciji fan,al stv ti je retko glup komentar..
z

zarđali top

pre gotovo 2 godine

Vecito neka pojacanja i opet ligu sampiona nece videti jos najmanje 10 godina
Z

Zee

pre gotovo 2 godine

Dobar igracic,moze da pokrije vise pozicija,ali po meni treba pre pojuriti tilemansa nego sto jure rafinju,ugusio bi saku samo na toj strani...mozda ako zavrse transfere martinesa i tilemansa krenuti po gnabrija umesto rafinje koji ulazi isto u zadnju godinu ugovora
S

Serž ubica

pre gotovo 2 godine

Gnabri da dodje iz Bajerna u propali Arsenal? Sta ti decko pricas? I pre neki dan si ostavio identican komentar. Kao da ovo licno cita sportski direktor Arsenala. Ej Gnabri u arsenalu da igra ligu evrope i zavrsi 6. na tabeli hahahah

Falični Tom

pre gotovo 2 godine

@Serž Ubica Jel znaš da je Gnabri igrao u tom Arsenalu? I to kada su bili u rasulu. Sad Arteta polako sklapa kockice i pravi respektabilan klub. Možda nemaju šanse za titulu ali su vrlo dobra ekipa i ponovo igraju lepo za oko.
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

@ Falicni, Gnabri nije igrao u Arsenalu jer da jeste ne bi otisao u Verder. To sto si procitao na wikipediji da je bio u Arsenalu ne znaci da je igrao.
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

I dalje tvrdim da Arsenal ima najveci budzet u Premier Ligi, na onaj pravi, validan mislim. Izuzev Citya i sada Newcastlea jer znamo odakle njima kaplje. Imaju ogroman stadion i najskuplje karte u Ligi, skoro duplo vise od npr Man Utd i Citya. Dugove skoro da i nemaju, smejurija neka u odnosu na ostale. A to mogu da zahvale Vengeru jer je godinama stedeo i omogucio im da sagrade novi stadion. Trener im je mlad i neiskusan i videcemo jel on prava opcija za njih i imali su promasaje u pocetku sa igracima ali sada bas dobro dovode i mislim da ce napredovati i uskoro biti kao nekada.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Ovo bi bilo dobro pojacanje. Stoper je, al moze da igra i levog beka i zadnjeg veznog. Ako bi dosli i tilemans i rafinja, uh… Ne znam zasto su trenutno odustali od tilemansa, navodno izvrsice pritisak pred kraj roka. Ovamo daju 60 miliona za rafinju, a cenkaju se oko tilemansa. Istice mu ugovor za godinu dana i dostupan je za 25-30 miliona max. To je za igraca tog kvaliteta i tih godina zaista smesna cifra. Po mom misljenju je potrebniji tilemans nego rafinja i on bi trebao da bude prioritet.
M

Misterno3

pre gotovo 2 godine

Ni meni nije jasno sto su utihnuli oko tilemansa kad bi to trebao da im bude prioritet jer treba top igrac da se upari sa partijem, a ako ode dzaka ako Bog da ostave elnenija za rotaciju.
H

Hwhakaha

pre gotovo 2 godine

Ne kapiram sta ce im stoper... Odbrana se prosle godine promenila i pokazala sasvim dobro. Njima je najbitnije desno krilo (ako su napadaca vec uzeli Zesusa kao sto se pise)
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Momak je igrac tipa davida alabe. Igra stopera, levog beka i zadnjeg veznog. Tirni je cesto povredjen, parti takodje, to su kriticne pozicije i on moze da ih pokrije bez problema.
H

Hwhakaha

pre gotovo 2 godine

Lepo si objasnio, ne mogu da grešim dušu 😍
r

realan_lik

pre gotovo 2 godine

pa sad...ako bi stvarno odradili ovaj prelazni rok kako su planirai (mislim da nekako dovedu jos Martineza, Rafinju i Tilemansa), iskreno vise ne bih sprdao Arsenal...jesu prosle godine lepo igrali dobar deo sezone, ali samo sa onim klincima bi bilo cudo da su usli u top4...i ovo im je puna kapa...e sad, ako bi doveli jos i ovu trojicu, ne kazem da bi mogli da napadnu titulu, treba tu jos konzistentnosti u timu da bi se o tome pricalo, ali top4 ne bi smeo da se dovodi u pitanje... realno nemaju uopste los tim ni bez njih trojice...tako da neka se spremi Arteta-pasteta jer tolerancije vise nema ni za njega....
K

Kosta11

pre gotovo 2 godine

Prodaju dzaku opet? :)
P

Petran

pre gotovo 2 godine

Ma nema nista od prodaje, neće ga se Arteta tek tako otarasiti