Ramzdejl (© AFP)
Ramzdejl (© AFP)

Arsenal štrika i van terena: Aron Ramzdejl do 2027!

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.05.23. | 19:26

Lukas Moura napušta Totenhem

Selektor Geret Sautgejt više veruje Džordanu Pikfordu, ali će većina Engleza reći da to što je prvi izbor ne znači da je ujedno i najbolji golman u državi. Navijači Arsenala bi na pijadestal uzdigli Arona Ramzdejla i zato su posebno oduševljeni informacijom da je 24-godišnji čuvar mreže produžio saradnju sa Tobdžijama.

Novi ugovor potpisan je u četvrtak, čime će Ramzdejl vezati budućnost za klub sa Emirata do 2027. Uz opciju da automatskog produžetka za još jednu, ako to u Londonu budu hteli. A zasad su prezadovoljni njegovim razvojem otkako je avgusta 2021. stigao iz Šefilda junajteda.

Izabrane vesti

Znam da navijači nisu bili previše uzbuđeni kad sam dolazio. Nema pravo da očekujem od bilo koga pojedinačno da me svi vrednuju od početka, ali od trenutka kad sam postao prvotimac osećam da se daleko bolje razumemo. Nebitno je da li sam u Arsenalu mesec dana ili četiri godine, uvek želite više od sebe, a mene čini ponosnim što sam dobio predlog novog ugovora. Sad kad sam ga potpisao to unači da mogu da se koncentrišem mirnije na obaveze na terenu“, pojasnio je Aron Ramzdejl.

Sva je prilika da golmanov potpis neće biti jedini na Emiratima do kraja sezone. Uveliko se radi na obnovi saradnje sa Bukajom Sakom, pa bi jedan od najboljih Arsenalovih fudbalera trebalo da potpiše novi ugovor.

Iz Londona stiže još jedna informacija. Ovoga puta vezana za Totenhem, koji je potvrdio da će se rastati sa Lukasom Mourom, čim se ova sezona okonča. Brazilac je ove sezone rezervista, skupio je svega 116 minuta u Premijer ligi, te je ovakav scenario očekivan.

Moura je dosad odigrao 219 utakmica sa Totenhem, postigao 38 golova, a navijačima će najviše ostati u sećanju na osnovu het-trika u Amsterdamu, kad je preokrenuo protiv Ajaksa (3:2) i odveo Engleze u finale Lige šampiona u kome su 2019. poraženi od Liverpula.

 


tagovi

ArsenalTotenhemAron RamzdejlLukas Moura

Obaveštavaj me

Arsenal
Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara