Komentari na vest

Arteta sanja Medisona - Arsenalu nedovoljno i 60.000.000 evra

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Verovatno ni igrač neće iz jačeg u slabiji klub.
G

Gost10

pre gotovo 3 godine

hahaha ili na primer to. A niko ni da pomene haha
G

Gost300

pre gotovo 3 godine

Jbg.tako je godinama bilo i Liverpulu,moze sad malo biti i Arsenalu
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Ovim potezom opet se ogranicava razvoj Smita time sto ce ili na klupi ili opet na krilo po potrebi gde nije ni blizu dobar kao u sredini. Sa druge strane, nije uopste toliko bolji (ako je uopste bolji) od Aouara, bar ne za tu razliku u ceni (40tak miliona). Sto napisa decko dole, pa za te pare da kupe jos jednog kreativca, veznjaka i da rese problem za narednih 5 godina. Dodajmo da je Medison vukao povrede poslednjih sezona, a Arsenalu ne treba jos jedno pojacanje u bolnici, pogotovo ne za 60-70 miliona.
G

Gost300

pre gotovo 3 godine

Po meni kad bi dosao Auar i Bisuma,a mogu doci za tih 80 mil.koliko trazi Lester,uz Vajta,bili bi odlicna ekipa,imali bi velike sanse za top 4
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

@Gost300 Za taj "kusur" od 40 miliona (kupovinom Aouar) mogu da dovedu jos jednog veznog, npr Bisumu kao sto si rekao. Neves i Lokateli su u tom rangu. Cak mozda neko krilo (Maximin npr), ako odu Vilijam i Nelson, pa i Abrahama ( koji sad mozda nije preko potreban, ali od sledece Auba 33 vec). Svi igraci su u tom rangu od oko 40tak miliona. Cak mogu i odlicnog desnog beka da dovedu i kusur da ostane samo za platu. Po meni mnogo boljih nacina je za trosenje tih para. Pogotovo sto Medison nije tolika klasa i da toliko pravi razliku u odnosu navedene igrace, pa da se kaze daj koliko treba i ne zali para.
G

Gost300

pre gotovo 3 godine

Meni je san Bisuma i Auar,uz Tomasa i Lokongu,ne pamtim kad bi imali bolja 4 veznjaka + mali Smit Rou,zao mi je samo Salibe,sto mu ne da sansu

Salvatore di Stefano

pre gotovo 3 godine

Ako Vajta plate 60 miliona, onda Lester treba da im traži 100 miliona za Medisona. A Medison ako je lud, neka pređe u Arsenal i sanja LŠ još 5 godina.
Z

Zvrkk

pre gotovo 3 godine

London is red!!!
M

Mrcau

pre gotovo 3 godine

Iskreno Medison mi ne vredi tih para, jeste dobar igrac i mozda mu je priblizna realna cena ali to da Lester ne zeli da cuje za ponude od 60 miliona znaci da ocekuju nekih 70 minimum!Jos on nije klasican vezni vec ofanzivac tako da bi i pored njega trebao jedan centralni vezni, po meni je bolje da se dovedu Auar za ofanzivnog veznog za 25 miliona i klasican vezni igrac tipa Renato ili Bisuma iz Brajtona!Medison je dosta skup a dovodjenjem njega nije resen najveci problem Arsenala a to je prenos lopte do napada, Lokonga je tek dosao i mlad je, ne moze on da iznese celu sezonu sam na tom mestu zato dovesti nekog startera a Lokonga da bude rezerva a resiti se onog satiranog panja koji "postuje" klub i ima sve liderske karakteristike!Ako ode u Romu da procveta pod posebnim, tek tad ima do izrazaja da dodju glupi kartoni,penali i dodavanja stoperima po citavu utakmicu!
K

Kaligula gost

pre gotovo 3 godine

Iz Lestera se u ovom trenutku ide u Celsi, City, Junajted ili Liverpul, sve ostalo je korak u nazad, kakav Arsenal, Totenhem, Everton.
c

czv123

pre gotovo 3 godine

Iskreno,mislim da je u sportskom smislu Medisonu bolje da ostane u Lesteru,deluju mi kao zdravija sredina nego ovaj sadašnji,bezidejni Arsenal. Pogotovo dok je Arteta trener Arsenala, a Rodžers Lestera.