Džejms Medison (Foto: Reuters)
Džejms Medison (Foto: Reuters)

Arteta sanja Medisona - Arsenalu nedovoljno i 60.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.07.21. | 10:41

Londonski klub će pokušati da ubaci u posao Risa Nelsona ili Ejnslija Mejtland-Najlsa; rezervna opcija je Renato Sančez

Prvog dana jula Martin Edegard i Dani Sebaljos su se vratili u Real Madrid i ostavili rupu u veznom redu Arsenala. Doduše, ne nenadoknadivu, jer dvojac Blankosa nije bogzna šta značajno uradio na Emirejtsu, ali je ona prisutna i potrebno je popuniti. Ali, na osnovu dosadašnjih poteza na pijaci, utisak je da rešenja ovog leta neće biti privremena, kao što je bio slučaj sa Sebaljosom, Edegardom i ranije Denisom Suarezom.

Tobdžije su u ovom prelaznom roku već potrošile 25.000.000 evra na Albertija Lokongu i Nuna Tavaresa, očekuje se da “istresu” još 60.000.000 za Bena Vajta, a novac neće štedeti ni na pojačanje u veznom redu. Tako barem tvrdi britanski Dejli mejl, koji uverava da je Džejms Medison glavna meta Mikela Artete u nameri da vezni red obogati kreativcem.

Izabrane vesti

Ipak, isti izvor tvrdi da onoliko novca sa koliko je ubedio Brajton da pusti Vajta, Arsenalu neće biti dovoljno da Lester dovuče za pregovarački sto. Stoga su u Arsenalu spremni da u pregovore uključe i nekoga od svojih igrača. Risa Nelsona ili Ejnslija Mejtland-Najlsa, za kojeg se Lester raspitivao u januaru, spekuliše Dejli mejl, što svakako ima smisla, jer Lisice tragaju za pojačanjem na krilnim pozicijama.

U istom članku Dejli Mejl podseća da je Lester prošlog leta odbio 80.000.000 evra od jednog premijerligaškog kluba, nakon čega je 24-godišnji vezista potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Istočnog Midslendsa, što ih stavlja u dobru pregovaračku poziciju.

Ukoliko na kraju ne ostvari primarni cilj, Arsenal će se okrenuti Lilovom Renatu Sančezu, sa kojim bi verovatno lakše mogao da pronađe zajednički jezik, jer londonski klub je prethodnih godina iz redova aktuelnog šampiona Francuske već doveo Gabrijela Magaljaeša i Nikolasa Pepea. Mada ni Sančez neće biti jeftin.


tagovi

Transferiletnji prelazni rok 2021Džejms Medison

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara