(©Star sport)
(©Star sport)

Askoli i Ninković pred raskidom ugovora, Srbin ostaje u Seriji B

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.01.21. | 14:25

Razilaze im se putevi

Nikola Ninković gotovo izvesno će napustiti Askoli šest meseci pre kraja ugovora sa italijanskim klubom.

Član Serije B i srpski fudbaler rade na raskidu saradnje te bi ofanzivac ponikao u Partizanovoj školi uskoro mogao da bude slobodan u pronalasku nove sredine.

Izabrane vesti

Ofanzivac koji je u klub došao leta 2018. godine kao slobodan igrač nakon okončane saradnje sa Đenovom u prethodnoj sezoni zabeležio je po devet golova i asistencija na 31 prvenstvenom meču, ali od početka aktuelne takmičarske godine nije upisao zvanične minute.

Interesovanje za Ninkovića već je izrazila Venecija koju sa klupe predvodi Paolo Zaneti. Upravo italijanski strateg bio bi spona pri angažmanu s obzirom na to da je sarađivao sa ofanzivcem upravo u Askoliju gde je Srbin očigledno ostavio dobar utisak na njega pa ne bi bilo čudo ukoliko posle, Partizana, Kjeva, Đenove, Empolija i Askolija u fudbalsku biografiju dopiše aktuelnog člana Serije B.

Sa druge strane, Askoli renutnno vodi grčevitu borbu za opstanak. Klub koji je ove sezone zabeležio najslabiji start u 24 sezone provedene u drugom rangu italijanskog takmičenja posle 19 kola zauzima poslednje mesto sa samo 14 osvojenih bodova.

.


tagovi

Nikola NinkovićAskoliSerija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara