Komentari na vest

Aston Vila u Evropi posle 12 godina, Dukure spasao Everton, potonuli Lester i Lids (VIDEO)

z

zar opet

pre 12 meseci

mrtvi raspali everton
c

cylo

pre 12 meseci

Everton >>> Liverpool
g

gost...

pre 12 meseci

Pisete svi ispade Leicester zar nece igrati baraz pozzzz
m

monteroo

pre 12 meseci

Everton ne moze da ispadne to znamo,lids promasio dva prelazna roka...neoprostivo... Najvece razocarenje Lester sa onim cupavim nesrecnikom u odbrani i sojuncu...kakve rupe...ali opet tilemans,medison....ozbiljni igraci...mislim da su propustili da oteraju rodzersa prosle godine....ali stigao do polufinala lige konferencije.... Mancester ...sramota...bruno entoni rasford lindelof megvajer koliko manekena za nista... liverpul, sevilja ozbiljna sramota za ovakav klub... Arsenal iznad svih ocekivanja ovo je bas ekstra...ako dovedu jos tri top igraca mozda napadnu titulu... Totenhem kao i lester katastrofa...da ne mozes oterati romera dajera davisona..sklopiti odbranu ej imas coveka koji daje 25 golova u sezoni... I na kraju Njukasl edi hau je na pravom putu i ako mu ne sruse koncepciju dovodjenjem nekog neimara i sl....napravice mocan takmicarski tim.
L

LuloLulo

pre 12 meseci

Kad je u četvrtom kolu Arsenal vrlo lako dobio Lester rezultatom 4-2 uz par neiskoristenih zicera, pomislih uz ovakvu igru Lester ce biti pri dnu nisu ni blizu onog tima iz prethodnih sezona. Nisam ni sanjao tad da ce na kraju ispasti. Sve sam mislio, sredice se , izvuci ce se.
M

MileJe

pre 12 meseci

Pa zasto su ljudi razočarani neispadanjem Evertona.Ja,otkad su Lids i Lester odbili igrati evropske utakmice protiv Partizana i Uvezde,ne mogu da smislim ta dva kluba.Nadam se da ni premijer ni evropu neće gledati još dugo,dugo...
1

123458

pre 12 meseci

Sta treba da se desi pa da raspali Everton ispadne?Jadno i bedno...
S

Srecko Sojic

pre 12 meseci

Nema ljigavijeg tima od Evertona.
B

Beks - NUFC

pre 12 meseci

Znaš li ti prijatelju koliko je Everton velik klub?! Kako možeš za fudbalskog giganta da napišeš tako nepristojnu reč! Da su bili očajni - jesu, ali su Lids i Lester bili grdji od njih.
D

Darko088

pre 12 meseci

Zao mi lestera trebao je Everton da ispadne definitivno najgori klub u ligi
P

Pa eto

pre 12 meseci

Da je pravde ispao bi najdosadniji klub u PL a fo je Tottenham. Ko sve danas ima pare... Fudbal je mrtav!
G

Ginola 14

pre 12 meseci

Šteta pa Arsenal za botovanje ne dijeli sendviče i vodu. Ti si svoju kvotu i više nego ispunio za danas, možeš nazad u autobus.
A

Anri 14

pre 12 meseci

Kakve veze Arsenal ima sa komentarom o raspalom Totenhemu? Auu koliki kompleks imaš batice. Verujem da se jedeš što je Arsenal u Ligi Šampiona i što je završio iznad Totenhema.
s

sramna igra

pre 12 meseci

Lester pprosla utakmica izadje sa idejom da bunkerom brani bod umesto muski da se pobiju sa Njukaslom pa sta bude, sada se ispostavilo da im je to falilo
S

Sve najgore

pre 12 meseci

Mrtvom Tottenham-u.
T

Tottenham

pre 12 meseci

Je najgori tim u engleskoj, eh da su bar oni ispali ali....
M

Makks

pre 12 meseci

Ostavi jos koji komentar
R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Klub koji ima ušaatog u muzeju, velika Aston Vila ❤️💙❤️
T

TP-1

pre 12 meseci

Gledam Celzi,ej,od onakvog tima cak na 12 poziciji?!?! Sta uradise Britanci? Greota!
d

debeli Aco

pre 12 meseci

Mitroooos on fireeee MITROS PENALTY MISSED.
E

Erkinhos

pre 12 meseci

Jedan od tri kluba Lids,Lester ili Sautempton ce po obicaju jos vise propasti u cempionsipu...primeri Stouk,Hadersfild,Reding,QPR,Blakburn itd koji se godinama ne mogu vratiti u premijer ligu.
L

Lord Lukan

pre 12 meseci

Tipujem na Sautempton😎
G

GOCE GOSTIVAR

pre 12 meseci

Dovesti Rodžersa za trenera koji će sa sobom da povuče Medisona 40 miliona i Tilemansa slobodan agent i Totenhem može u novoj sezoni da se bori za ligu šampiona.Kejn bi ostao u Totenhemu ako dođe Medison iz Lestera kojeg mnogo poštuje i sa kojim voli da igra......... De Zerbi (več odbio Totenhem) je jedino bolja opcija od Rodžersa.......
l

liga sampiona

pre 12 meseci

Ala si se istripovao da nesto znas. Kakav crni Totenhem. Konferencija je za njih.
Е

Е сад...

pre 12 meseci

Ал га написа да је Вила имала "зицер" против Брајтона. Па није то Саутемптон или Лидс ове сезоне... Лидс је стварно распад. Жао ми због Лестера.
d

dadobob

pre 12 meseci

Ovu cijelu glupost s ispadanjem je skuhao James Maddison sa pucanjem svog penala po sredini protiv Pickforda, mogli su neki igrači Leicestera bar neke satove glume uzeti da izgledaju kao da su tužni što ispadaju. Nemoguće je koliko se Everton može provlačiti. Odlična sezona, još bolje zadnje kolo.
M

Matica srpska

pre 12 meseci

*Džejms Medison *Pikforda *Lester. Ja radim svoj posao, ti piši svoje komentare i nema ljutnje.
E

EstebanKambiaso

pre 12 meseci

Najlošiji tim u ligi je ovaj Everton. Ne mogu vjerovati da Lester i Lids ispadoše. A ne da se navlačilo za Everton, malo je reći.
S

Srecko Sojic

pre 12 meseci

Sa svim se slazem osim da se na navlacilo za njih. 10 min nadoknade su imali ovu utakmicu a dalje da ne pricam.