Marko Grujić (©AFP)
Marko Grujić (©AFP)

Atalanta konkretnom ponudom prva krenula u napad na Marka Grujića

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.08.20. | 21:33

Klub iz Bergama želi Srbina na jednogodišnjoj pozajmici sa obaveznim otkupom

Atalanta je prva napravila konkretan korak u pohodu na Marka Grujića, a on glasi – jednogodišnja pozajmica sa obaveznim otkupom na kraju sezone.To je ponuda koja je stigla na adresu Redsa.

Prošle sezone se bivši igrač Crvene zvezde prvi put našao na skeneru Boginje, ovog leta se premišljala da li da za plati Liverpulu traženih 20.000.000 evra, ali sada je jasno da tim iz Bergama želi da prolongira plaćanje obeštećenja, a da odmah dobije gotov proizvod. Ovogodišnji četvrtfinalista Lige šampiona opredelio se za isti model po kojem je doveo (u potpunosti oživeo karijeru) Marija Pašalića iz Čelsija.

Izabrane vesti

Grujiću nije neohodno oživljavanje karijere, ima dve odlične sezone u Herti koje su ga bacile na listu želja klubova iz Serije A, Budes i Premijer Lige. Deluje da Atalanti posao jedino može da pokvari klub koji bi bio spreman da odmah iskešira 20.000.000 ili više miliona evra. Budući da se za Srbina interesuju Milan, Benevento, Ajntraht, Menhengladbah, Aston Vila i Kristal Palas, pitanje je ko bi osim klubova sa Ostrva bio sprema da ponudi Liverpulu pomenutu svotu novca.


tagovi

Marko GrujićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara