Atletiko i Kavani - posao od 80.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.01.20. | 10:51

Izgleda da je dogovor blizu...

Izgleda da Atletiko polako ali sigurno dobija trku za Edinsona Kavanija. Dosta ozbiljnih medija od jutros javlja da je dogovor Pari Sen Žermana sa Madriđanima veoma blizu. S druge strane, odavno je poznato da igrač želi na Vandu (ili bolje reći njegov otac), tako da sve implicira kako ćemo do kraja meseca imati jedan od najzvučnijih zimskih poslova. 

Daleko od toga da je sve gotovo. Za ovaj posao potrebno je da se ispune dva važna preduslova. Prvo - da PSŽ pronađe adekvatnu zamenu u kratkom vremenskom roku. I drugo - da Atletiko postigne dogovor s Arsenalom oko Tome Lemara. O tome će biti prilike možda i tokom dana, ono što je suština priče oko Kavanija i Atletika jesu cifre koje su isplivale na videlo. 

Izabrane vesti

Parižani su, navodno, zadovoljni novom ponudom Atletika. Ona iznosi 15.000.000 evra odmah i tri kroz bonuse, što do sada nije ponudio niko od preostalih interesenata. A to su, podsetimo, Čelsi, koji je do juče izgledao kao glavni kandidat, odnosno Mančester Junajted i Arsenal. 

Ono što takođe vuče Kavanija ka Madridu jeste ugovor na dve i po godine s platom tek nešto nižom nego što je trenutna. Španci su došli do informacije je u pitanju 35.000.000 evra za te dve i po sezone. Bez bonusa kojih će biti. Kada se na tu cifru dodaju obeštećenje i porezi, navodi se da će čitav posao koštati oko 80.000.000 evra.
"Svi veliki igrači su dobro došli u Atletiko, a Kavani je jedan od takvih", nije krio ni predsednik Enrike Serezo da bi rado video Urugvajca u crveno-belom. "Ipak, do poslednjeg dana januara neće se ništa znati"

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara