Dijego Simeone (©Reuters)
Dijego Simeone (©Reuters)

Atletiko je mnogo nervozan: Na pet utakmica 24 žuta i dva crvena

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.09.21. | 21:33

Protiv Bilbaa Žoao Feliks dobio u dva minuta dve opomene

Očekivalo se, gledajući sastav koji ima, da Atletiko bude lider Primere po bodovima posle pet kola, a on je, u stvari, lider po broju dobijenih kartona.

Mnogo su nervozni na Vandi Metropolitano, nešto im nije po volji, što se odražava na igrače koji se teško kontrolišu na terenu. Na utakmici danas protiv Bilbaa (0:0), tim Dijega Simeonea je dobio šest žutih i jedan crveni karton. Žoao Feliks je u dva minuta dobio dve opomene i završio je meč pre 90. minuta.

Izabrane vesti

Sve kada se sabere, Atletiko je u pet kola dobio 24 žuta i dva crvena kartona!

Tačno, previše je to. Moramo, ipak, da pogledamo i trenutke kada su kartoni dobijeni, razlog. Možda neki i nije trebalo da budu dodeljeni“, ocenio je Simeone posle remija sa Bilbaom.

Isključenjem je Žoao Feliks dodatno smanjio šanse svom timu da u finišu dođe do pobede nad Bilbaom.

Nisam video taj trenutak kada je isključen. Nemam dilemu da je Feliks dobro ušao u meč, imao je dobar ritam, trebalo je tako da nastavi“.

Iako je Atletiko kiksirao na svom terenu, Simeone vidi neke pozitivne stvari.

Svidelo mi se kako je tim izgledao, iako nismo stvorili mnogo šansi. De Pol napreduje, Kondogbija se privikava, a tim nije prestao da napada i kada smo ostali sa igračem manje. Ovo su pravi koraci kojima moramo da nastavimo“, istakao je Simeone.

 


tagovi

Dijego SimeoneAtletiko MadridPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara