Atletiko pušta Savića bez obeštećenja

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.01.24. | 11:02

Fenerbahče prvi u redu...

Stefan Savić i Fenerbahče! Nije novost, ali ima nekih novih detalja. Crnogorski reprezentativac usled sve slabije minutaže kod Čola Simeonea, počeo je da razmišlja o promeni sredine ove zime.

Turci ne kriju da su zainteresovani, a ono što bi moglo da im i te kako olakša put do 32-godišnjeg štopera, jeste navodna spremnost Atletika da pusti Savića bez obeštećenja.

Izabrane vesti

O čemu se radi?

Nekadašnjem defanzivcu Partizana ugovor ističe kroz šest meseci, međutim u istom postoji klauzula o automatskom produžetku na još godinu dana, ukoliko u poslednjoj sezoni odigra 20 utakmice. Savić je trenutno na 13, a kako u klubu nemaju nameru da ga zadrže dodatnih 12 meseci, spremni da su da zainteresovanom klubu naprave taj ustupak i puste ga za džabe. Time bi se rešili Savićeve nemale plate (oko 4.500.000 evra) i otvorili prostor za dovođenje novog igrača na njegovoj poziciji.

Turski mediji ovog jutra navode kako bi Crnogorac razmislio o odlasku u Istanbul ukoliko bi od Fenera dobio trogodišnji ugovor vredan najmanje 3.500.000 po sezoni.

Iz istih izvora može se čuti kako na transferu 'radi' i Edin Džeko. Reprezentativac BiH ima ulogu ubeđivača.


tagovi

Stefan SavićZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara