(©Starsport)
(©Starsport)

Atromitos igra za raju i zanemaruje taktiku, ali sa Sašom Ilićem ne zna za poraz

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.11.23. | 20:48

Klubu iz Atine malo i 2:0 protiv Lamije (3:3)

Dok je CSKA iz Sofije igrao utakmice na malo golova, malo i šansi, ali takvim stilom je bio na korak od titule u Bugarskoj sa Sašom Ilićem na klupi, sa Atromitosom je potpuno druga priča.

Grčki tim je kao iz stihova Zabranjenog pušenja: igra za raju i zanemaruje taktiku. Ali, otkako mu je Ilić seo na klupu – preporodio se. Samo što je Atromitosov meč večeras sa Lamijom u gostima bio za nervni slom njegovih navijača, jer ni prednost od dva gola nije bila dovoljna za trijumf – 3:3.

Izabrane vesti

Posle samo devet minuta igre Atromitos je vodio golovima Aseveda i Gonzalesa, a u 22. minutu je bilo – 2:2. S tim što je između dva gola Lamije gost uspeo da promaši i penal.

Čupali su kosu s glave fanovi plavo-belih kada je Lamija povela 3:2 u 55. minutu, ali je Ilićev tim zaslužio da bar nešto ponese kući sa ovog gostovanja, pa je tih pravednih 3:3 doneo Vergos iz penala u 64. minutu.

Otkako je Saša Ilić došao u Atromitos, plavo-beli nisu izgubili utakmicu, a bili su pretposlednji na tabeli. I igraju na gol više. Najpre su sa srpskim trenerom pobedili Panetolikos (3:2), pa u gostima Aris (3:1), potom su remizirali sa Panseraikosom (1:1) i večeras odneli bod sa stadiona Lamije (3:3). U četiri kola – osam bodova. I skok na deseto mesto.



tagovi

AtromitosSaša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara