Komentari na vest

Australijski supertalenat stiže u Bajern: Irankunda za 3.000.000 evra! Opljačkani smo

E

Ekološki savetnik

pre 6 meseci

Ja se taman ponadao Mrkela ga skautirao, kad ono...
Г

Гоша

pre 6 meseci

Само да се испостави да заиста има 17-година...
F

FMromantik

pre 6 meseci

Dok sam igrao Menadzer, kakva je to bila lepota kad naletis na nekog top regena, tipa ima 16god a vec moze da bude prva opcija u Partizanu ili Zevzdi, ili odlican u rotaciji za Fiorentinu ili Werder. Dovedes ih cesto za male pare primer 500k do 6.5m i kroz 3-4 sezone odu za 60-80m. Znao sam po 2 dana da sedim i skautujem S i J Ameriku, Afriku i Evropu. Prolazeci sve moguce lige, rezerve, juniore itd. Znam kakav je osecaj kad dovedes potencijala i postupak pracenja njegovog dok postaje Zver. Ovaj tekst mi je vratio tu emociju i draz igrice, ali je sada mnogo lepsi osecaj kad imas svoju decu, pa na javi razvijas svoje regene. Sportski pozdrav!
M

Ma.

pre 6 meseci

Igrajući na kladionici, pogledao sam nekoliko utakmica gde je ovaj naduvenko igrao. Taj Minhena neće videti, a još manje Allianz arenu. Njegov domet su maksimalno Danska, Švedska ili Norveška liga, da mu usput srede evropske papire. Ujedno ni tamo ne bi mogao da igra, ali na prevaru da dolazi iz Bajerna, možda i prođe nekoliko utakmica. Eto imali smo i mi "Irankundu" po imenu Motika, eno ga još kopa po njivi iako je uveliko zima počela.

Proficap

pre 6 meseci

Moja je keva pre par dana u 73. godini operisala bubreg. Dobro je, hvala Bogu. A pored ovakvih golmana, i moja keva bi bila zver i davala golove
t

to to too

pre 6 meseci

Još jedno krilo je baš ono što im treba
d

družeuu

pre 6 meseci

Sudeći prema ovom videu ,ne bi bilo loše ovim klubovima po australiji da uzmu neke golmane s rukama, lik im kroz oči daje golove
s

strasno malo

pre 6 meseci

im 3 miliona za macku u dzaku i klinca koji u 20 moze biti ko zna gde, jos prelazak u novu zemlju, kontinent, ligu.... plus konkurencija u Bayernu, moze biti novi Motika, a njima malo 3 miliona, nije njima zao sto ide nego bi oderali Bayern jer ovi imaju..
S

SahoPotur

pre 6 meseci

Ovo ti je BUKARI JR! Zivi bili pa vidili...
B

Bokiiii

pre 6 meseci

Ovaj ima 17 godina ali staza.
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

ima 17 ali drugi put vec
G

Gost83

pre 6 meseci

Zvezdo, Partizani i ostali, igrajte barem Football Manager pa da ubodete jednog krstenog igraca u dve sezone...manite se kafana.
r

rea

pre 6 meseci

Ne treba njima Football Manager da bi to radili, nije mudrost poslati 2-3 skauta u Ganu ovaj mesec, sledeći u Nigeriju, sledeći u Kamerun... da odgledaju po par mečeva i raspitaju se kod lokalnih analitičara kakva je situacija, ali kod nas se jednostavno ne radi tako, ne radi se u interesu klubova, već u interesu menadžera i čelnika klubova, tako da će se uvek dovoditi menadžerske kombinacije.
Ж

Живан

pre 6 meseci

Ја пратим инстаграм профил @direktorsportski, он је овог клинца објавио прије скоро годину дана. Има бољих скаута на Инстаграму него у домаћем фудбалу.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Ima decko na instagramu 20god ima @prtzn.skaut, decko nalazi sve talente iz afrike ali to nase ne interesuje.. Nordsjeland ima sjajan skauting, onaj Osman primer.
M

Ma.

pre 6 meseci

Eno još malo Nordsjalend igra finale Lige Šampiona, ali Skandinavske. Deco ostavite se igrica i izađite malo u grad, možda naučite nešto. Pogledajte klince iz vaše ulice što pikaju fudbal, možda postanete slučajno skauti zahvaljujući njima. A za ove Instagram skaute, ne bih ni da komentarišem.I ja kad se snimim pedeseti put, ubodem gol sa trideset metara. Dajte, uozbiljite se malo, razmislite svojom glavom i ne verujte svemu što vam kažu.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Bice ovo zverina, Bajern vecna sila..